adam.ochi Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 potreboval bych Nejaky program pro regulaci větráku v pc ale ne speedfan ten to neumi jinak zakl. desku mám od hp a pc taky mám problémy s přehříváním i při internetu po bocích mám 2 vlevo a 2 vpravo větráky case vypada takto: p.s. mám nalomenou zakladovku takze to nemuzu premistit jinam to bych jinak už udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 muzu se zeptat jake mas teploty a ty vetracky mas dane jakym smerem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ochi Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ochi Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 pred chvili jsem zap pc takze je to malé ale jinak tak hd0 má 65-70 a remote 2 65-75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ochi Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 nechces to resit na icq?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.