Gecoch Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Čau, mám iPod nano 3rd generace a když ho chci synchronizovat, tak mi to hlasí chybu: The iPod "iPod" cannot be synced. An unkown error occured (-69). Nevíte někdo, co s tim je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Zálohuj iPod a dej restore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 ČUS, hele mam problém, stáhnul jsem si aplikace na ipod touch, jailbreak mam a když ty aplikace chci nahrát di ipodu přes itunes, tak se mi vytvoří zložka v levym sloupci a tam se mi daj a pak nevim jak dál, pls poradtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Pak klikneš v iTunes na tvůj iPod a dáš záložku aplikace. Vybereš tam, jaký chceš a dáš sync. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Ale já tam tu založku nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Měl bys to tam mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Tak stáhni nějakou free app v iPodu z apple storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 NENE nemam, nevýš čim by to mohlo byt? tak jo, dík já se v tom nevyznám, dej mi pls nějak název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Nahraj si novejsi verzi firmwaru napriklad 2.2 a uvidis ze tam tu zalozku mit budes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Len v iTunes nedavaj automaticky upgrade ! Upne ti to na najnovsi firmware, ktory zatial nejde jailbreaknut a aj v buducnosti by s tym mohli byt problemy. Stiahni si firmware 2.0 alebo vysii. Vo firmwari 1.1.4 ktory mas, este nieje appstore. EDIT: berem spat mozes upovat oficialne. Jailbreak uz je :) sorry moja chyba : http://www.quickpwn.com/2009/01/jailbreak-firmware-2-2-1.html Takze len pusti iTunes a klikni na update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 ^ myslis 2.2.1? tak ten mam JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Nebyla by někde ke stažení ta free aplikace, nemůžu se zaregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 musis stahnout z appstore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Hej lidi pomoct udělal jsem si něco s ipodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 moc vás strašně všechny prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 chtěl jsem si udělat novej jailbreak a něco se zvrtlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 JO už jsem to dal fo hromady, nahodil jsem (s menšími problémy) recovery mode a pak už to byla hračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.