Kratochvil Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 prosím o pomoc...ve třetí kapitole hned na začátku když přeskočím ten plot tak se to spomali je to jak kdybych jen chodil přitom nemáčkám chuzi,co s tím???stáhl jsem patch,crackl znova...nic nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 prosím o pomoc...ve třetí kapitole hned na začátku když přeskočím ten plot tak se to spomali je to jak kdybych jen chodil přitom nemáčkám chuzi,co s tím???stáhl jsem patch,crackl znova...nic nepomohlo patch + crack nebo rovnou novej crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 delalo mi to stejny...zmena cracku opravdu pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 delalo mi to stejny...zmena cracku opravdu pomuze... ne to neni crackem ale musis si naistalovat jeden patch myslim 1.01 ale nejsem si jjistej ze to je on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Jn, nebo vypni fyziku, taky to někdy pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 ja sem stahol crackfix a slo to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 ne to neni crackem ale musis si naistalovat jeden patch myslim 1.01 ale nejsem si jjistej ze to je on ptakovina, crackem to je ;) Jn, nebo vypni fyziku, taky to někdy pomůže to leda ze by to mel patchly na tu 1.0.1, protoze na te zakladni verzi po instalaci neni physX aktivni. ikdyz se tvari ze je zapnuty tak neni funkcni - to byl az od te verze 1.0.1, ktera sla nahodit jen s originalkou, ale co jsem cetl tak uz je ta 1.0.1 i s crackem, takze kdo ma silnou kartu od nvidie ten si to muze uzit i bez originalky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 dělalo mě to taky.... musís stáhnout patch a crack na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.