no85307 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Chtěl jsem se zeptat, jak je to se zárukou při flashi Lite-on. Přichází se o ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jj prichaziš o zaruku stači hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no85307 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jj prichaziš o zaruku stači hledat Líbí se mi, jak flasheři říkají, že ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Líbí se mi, jak flasheři říkají, že ne:) Tak třeba mě to vyreklamovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no85307 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Tak třeba mě to vyreklamovali. A v pohodě ne? Hodně lidí říkalo, že u reklamace flash nehraje roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 A v pohodě ne? Hodně lidí říkalo, že u reklamace flash nehraje roli Jo v pohodě,za 2 týdny jsem měl nový,ale je pravda,že každému to vyjít nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no85307 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Jo v pohodě,za 2 týdny jsem měl nový,ale je pravda,že každému to vyjít nemusí. Budu doufat, že u případné reklamce budu mít stejné štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Hlavně si to prosimtě nekupuj hned s myšlenkou toho, jak už to reklamuješ...spíš se zajímej o to, jak reklamaci předejít. Například jak udělat dobrý přístup vzduchu ke konzoli atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no85307 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Hlavně si to prosimtě nekupuj hned s myšlenkou toho, jak už to reklamuješ...spíš se zajímej o to, jak reklamaci předejít. Například jak udělat dobrý přístup vzduchu ke konzoli atd Já nejsem amatér, neboj. Zajímala mě pouze záruka. Ruku na srdce, chlazení je základ toho, aby se reklamaci předešlo, čili to splňuji. Jinak, xbox už nějakou dobu mám, ale kupování her mě prostě omrzelo. Takže posílám xko na flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 pokud měníš mechaniku o záruku na 100% nepřijdeš pokud nestrhneš plombu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no85307 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 pokud měníš mechaniku o záruku na 100% nepřijdeš pokud nestrhneš plombu Šlo by jen o flash právě. Navíc u Lite-on, takže záruka automaticky padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Pokud budu mít záruku ještěn teda a budu mít mechaniku benq nebo samsung a bude flashlá a pošlu to tam tak přicházim o záruku ?.samozřejmě bude plomba microsoft protože někdo řiká že ne někdo že jo tak nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
no85307
Chtěl jsem se zeptat, jak je to se zárukou při flashi Lite-on. Přichází se o ni?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.