kuba741 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 zdarte lidi takze zakladam novy forum o xku tady je:http://xbox360.forumj.net na moderatora povysuju tak po 100 prispevcich nebo 50 tak nevahejte a registrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 promiň ale podle mě je forum o xku zbytečný a nemá budoucnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Zbytečnost, když už tu jsou lepší fora, zejména console forum, něčemu takovýmu nemůžeš konkurovat. Pokud chceš mít forum, najdi něco, co tu moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nile Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jeto moc hezky, ale kdyby si to aspon vytvoril sam, ale delat to jeste ke vsemu prez nejakej web no brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 xD koukám že se budeš furt snažit -> nemá význam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Zaregistroval jsem se tam, ale když jsem zjistil, že si to udělal přez web a ani vzhled sis neudělal ale použil šablonu, ty si vpodstatě založil jen topicy tak jsem se rozhodl, že tam chodit nebudu :-D -> vím, že si novým majitelem Xka jako já :) a chceš mít vlastní forum, ale je to zbytecné, stejnak budeš kopírovat věci, co jsou zde! Raděju pomoc rozšiřovat toto forum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 takže to lockněte a přestaňte spamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.