Woozzi Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 zdar. chci se zeptat, jestlitu nekdo nema ten internet 8MB od O2. Tata mi ho bude pořizovat, ale nevim jestli pude zapojit do xboxu, poradite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 mam a funguje normalne ;) ... mam to pripojeny pres router... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 a ten router jako dostanu kdyz mi ten internet budou ,,instalovat,,? asi jo ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 mam ho taky a jede v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jo dostaneš ho za 1 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Ten za 1kč je Zexel nebo tak podobne a kdyz si priplatis dostanes EchoLife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jo jde v poho mam to pres router a switch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 díky moc hosi...doufam ze si pak s nekym z vas zaparim MP 8):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja mam taky net od O2 jde mi to pres router a jeste pres Comtrend to je to jak strcite do zasuvky na jedny strane bytu tu krabicku a na druhy to sami z toho vzdy vede klasickej sitovej kabel a jede to,cekal jsem ze nepujde ale slo to takze tady se opravdu nejedna o internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.