Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Modul nelze nalézt - chyba v souboru dll

adiZ

Otázka

Zdravím vás.Mám takový problém.Jednou sem dělal v AVG8 test počítače a našlo to nějaké viry v souborech dll ve složce C:/Users/xxxx/AppData/Local/Temp.Tak sem si řekl,že tu složku promažu.Zrychlilo se mi tím PC a už se mi na ploše nezobrazovali erotické ikonky:) ALe má to háček ,vždycky když se přihlásím na svůj účet, tak se mi zobrazí na ploše 2 chyby : Modul nelze nálet : soubor wvVoLcdb.dll a xxyvTKki.dll.

Na sestřiném účtu se ale nic takového nezobrazuje. A myslím,že taky od té doby, když založím nový účet, kliknu na něj,tak se mi napíše : Profil uživatele nelze načíst. Mám Windows Vista home Premium a už si opravdu nevím rady,díky za pomoc.:roll: adiZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo, neco podobneho se mi taky stalo, nejlepsi je preinstalovat OS. Ale muzes zkusit stahnout Ad-aware, anti maleware (neim jak se to presne pise :D), windows defender, tune up utilies 09, spyware terminator. A vsim to proskenovat a smazat vsechny soubory ktere ti to nabidne na smazani smazat.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo, neco podobneho se mi taky stalo, nejlepsi je preinstalovat OS. Ale muzes zkusit stahnout Ad-aware, anti maleware (neim jak se to presne pise :D), windows defender, tune up utilies 09, spyware terminator. A vsim to proskenovat a smazat vsechny soubory ktere ti to nabidne na smazani smazat.

No OS už mě taky napadlo:) Asi tam dám XP a bude klid,díky moc:roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

aaano, na to jsi snad nepotreboval 4 dny xD

proc si s tim mam hrat utilitkama, ktery me akorat vytaci a kolikrat jeste ucinek je jinde nez bych chtel, kdyz muzu mit za dve hodky uplne novej system se vsim nahozenym? :)

systemu to prospeje semtam nahodit novej - respect k tem lidem co jednou na jednech windowsech nekolik roku :-D

Odkaz ke komentáři

• 0
reinstal neni nutnej.. staci si ty dva soubory stahnout na netu.. a pak je pres cmd !regnout! aby je system videl..:) nebo si ty soubory nakopiruj z toho jinyho uctu zpet do ty slozky..

Tobě moc díky,to mě nenaPADLO:) zkusím to,ale nevim nevim ... stejně ta Vista už je cela doje*ana a chci tam dat XP, jen nevim kde ho mam tedka sehnat:cry: Vistu už sme tam měli,takže to maximalně mužu zalohovat z dsiku nebo tak nějak ... asi tam dam xp,ale nevim kde ho sehnat aby se mi něco neposralo,moc se v tom nevyznam.ale diky moc :roll:

A prosimtě co je to cmd !regnout! ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu