Liquid Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 takže...kamoš mě přes game share poslal tekken riplou verzi.. tu která má cca 800 mega. jakmile se mě to zpustilo tak hned zprvní ze game cannot by started a to dmntí číslo.... nevíte někdo čím to je? btw: jen sme to zkoušeli tekkena mám normlně... :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nile Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 bylo by dobré vědět jak ten ERROR zní, jinak máš CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 bylo by dobré vědět jak ten ERROR zní, jinak máš CFW ? custom firem ware n co to je 4.01 m33-2 a máme upplně stejný a ten error je uplně stejný jako když například blbě zkopíruješ PSX game na kartu tak to napíše upa stejný Erik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Tak je to špatně stažená verze. A když máš origo, tak to zkus dumpnout. Někde tady nebo na psp.novinky.org je program kterej hru z UMD převede do ISO a zkopíruje na kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.