Idanion Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Prosím o radu. Nedávno mi spadlo PSP na zem cca z 50cm a když ho zapnu je střašně zpomalený. Když mi naskočí spořič a já ho zruším vše běží na pohodu ale když vypnu PSP nebo hru zase to samé .... Prosím co s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nile Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 a CPU máš daný na kolik ? pokud to máš pod 200 tak už zasekany bude ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Není to takový jako že zamrzlý?_Jako že ti normálně jede,ale strašně pomalu,pokud jo tk kámošovi pomohlo v recovery menu formating flash1 ale pak to musel znovu Flashnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Idanion Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Nainsaloval sem CFW 5.00M33 a už vše jede. Jinak díky za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Idanion
Prosím o radu. Nedávno mi spadlo PSP na zem cca z 50cm a když ho zapnu je střašně zpomalený. Když mi naskočí spořič a já ho zruším vše běží na pohodu ale když vypnu PSP nebo hru zase to samé .... Prosím co s tím??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts