Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 11 months later...
Odesláno

ahoj koupil jsem si GH Metallica a nemohu za boha rozjet carrier. Pry mam pripojit mikrofon jenze ja si koupil jen hru samotnou. Takze to mam chapat tak, ze si bez mikraku proste nezahraju? diky za odpovedi :cry:

//EDIT

popripade jsem nekde cetl ze je mozne pripojit blue-tooth head set z mobilu... tak jestli nahodou nekdo vi jak synchronizovat BT HS s ps3...

//EDIT2

tak uz jsem sesparoval konzolu s bt headsetem funguje jako mikrofon do online hrani ale ne do hry GH... asi budu muset vazne dokoupit mikrofon. Zajimalo by me zda nekdo mate zkusenosti s mikrofonama u GH4 World Tour ci GH Metallica popr. jaky mcr. poridit zda-li LIPS ci ke hre RockBand

• 2 months later...
  • 5 months later...
Odesláno

zdravim.Ja chci jen rici ze kytara z World Tour nejede na GH3.Koupil jsem k PC hlavne pro synka GH4-WT a pak sme poridily dodatecne GH3 proste to nejede a hra kytaru vubec nedetekuje.Takze to zrejme bude i u ps3 a jinych systemu.Ted uz mam ps3 a kytaru z PC na nej klidne pripojim a funguje paradne ale na gh 1,2,3 musite mit bouhuzel tu starou kytaru

• 4 months later...
Odesláno

Ahoj,

chci si pořídit na PS3 nějaký Guitar Hero set (hru, mikro, bubny i kytaru), z diskusí sem se rozhodl asi pro Band Hero kvůli známým písničkám a mám dotaz na kvalitu jednotlivých nástrojů a taky jestli se nějak liší od jiných dílů GH?

Někde na obrázcích vidím bubny s 5ti barvami a někde jen 4barvy, ale to se asi liší GH a Rock Band?

Jinak později asi můžu dokoupit samotné hry World Tour že?

Nebo je lepší koupit set Rock Bandu? Dají se pak hrát na těchto nástrojích hry GH?

Díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu