Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MKV to MP4

taurus

Otázka

Chcem si pozriet film v HD kvalite na PS3. Ako mi bolo poradene, je na to velmi uzitocny program GOTSent - konvertuje mkv do mp4. Ako mam ale rozpakovat mkv subor, ktory ma 10,5GB? Poradte mi prosim niekto. Jedna sa o film Cierny jastrab zostreleny. Stahovalo mi to 5 dni, kedze rapid momentalne ponuka iba 2,6GB denne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tak to bude tim, ze rozbalujes na hdd co ma system FAT32, nejlepsi udelat konverzi na NTFS,

napr. v command radce prikazem convert c: /fs:ntfs .

Pokud se to tyka jine partitiony nez C , tak akorat zmenis pismenko.

Dobre je taky pred konverzi udelat scandisk disku proti pripadnym chybam.

Odkaz ke komentáři

• 0

maxakapsa a jak potom bude do PS3 přenášet data, hádám že jsi tu konzoli viděl pouze ve výkladní skříni tak tu nepostuj bludy. Too Taurus kde rozbaluješ ten soubor v PC nebo na HDD co připojuješ do PS3?

Odkaz ke komentáři

• 0

Co zkusit Gom Player

nebo:

# Zoom Player Standard

# VLC Media Player

# MPlayer

# The Core Media Player

# Media Player Classic

Není KM player pro linux?

Jooo a ještě češtinu pro ten tvůj Gom Player http://cestiny.idnes.cz/software/gom-player-cs5-/clanek.A060903_40979_bw-cestiny-software_bw.idn

Odkaz ke komentáři

• 0

Este jeden postreh. V Gotsente som film prekonvertoval do mp4 formatu. Oznacil som Mux to Vob(PS3), ale zvuk nie je 5.1, takisto tam nejde zmenit jazyk do anglictiny, o nacitani titulkov ani nehovorim. Samozrejme prehravam na PS3. V povodnom mkv formate bola aj anglictina, aj cestina 5.1 a samozrejme tam boli aj titulky. Je nejaky sposob konverzie, aby mi v PS3 HD film isiel aj v Dolby Digital a s titulkami?

Odkaz ke komentáři

• 0
přes gotsent jdou nějak při konverzi na MP4 vložit i titulky? nikde jsem nenašel program na vložení titulků do MP4, xvid psp je mi k ničemu protože nemám SP2 a nic jiného jsem neviděl....

titulky mi v Gotsente nesli a takisto mi to prekonvertovalo iba jeden jazyk. skusim teraz konverziu v tsMuxer. Uvidime. Ale nasiel som aj HD filmy, ktore su uz prekonvertovane do formatu pre PS3 - staci iba rozbalit a skopirovat

Odkaz ke komentáři

• 0
maxakapsa a jak potom bude do PS3 přenášet data, hádám že jsi tu konzoli viděl pouze ve výkladní skříni tak tu nepostuj bludy. Too Taurus kde rozbaluješ ten soubor v PC nebo na HDD co připojuješ do PS3?

Zil jsem v domneni, ze 10,5gb soubor se snazi rozbalit na PC a ne na prenosnej disk co pripojuje k PS3, mozna nejsem ps3 guru jak ty, ale rozhodne sem nemel v umyslu mu radit, aby konvertoval prenosnej disk, takze sorry ty blude :).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu