uno1468622612 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Prosim poradte !! nedavno jsem prisel na to jak zvisit fps tim ze vypnu v nastaveni graficke karty visualni synchronizaci a do consloe jsem napsal fps_max 101 tim jsem zvisil fps na 99 chvili to bezelo vyborne myslim to tak ze . m4 strilela rychle a presne ale ted to strili jako bych mel fps tak 71.ale v console je napsane stale 99 uz nevim jak bych to vylepsi tak prosim o radu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 nechapu popis ted m4 strili jako bych mel 71 fps ta hra neni o fps ale o skillu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 skus new confing mne to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 a neni to jedno jestl ije FPS 99 a nebo 71 sak to staci ne? A nebo proc nevymacknes rovnou z grafarny maximalku a nestahnes pro ni poradnej driver? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uno1468622612 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Hm vtakovejch vecech jako "vymacknuti z grafarny maximalku " nejsem moc dobrej :D a rozhodne je poznat 99 fps narozdil od 71 to mi ver. zkusim to stim configem snad mas pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uno1468622612 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Pizmo mas to ume fakt dik :) pomohlo a nevis proc mi to zacalo tak delat ?? abych tomu predesel __?? predem dik za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Nejdřív napiš do konzole net_graph 1 a mrkni kolik ti to ukazuje FPS ... spolehlivější než pocit že m4 střílí pomalu :P Jinak to asi způsobovalo špatné nastavení rate ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 zkus gameboost :) vyladí ti to pc a internetový připojení pro nejlepší hraní her myslim že je dodavanej k windows xp game edition (nice system, hodně rychli běží jen 16 procesu a vezmou si jen 60mb i s lunou to je takový to modrý u xpček) jinak stáhni nový ovladače na grafárnu já to udělal a gta 4 od ty doby hraju na vysoký rozlišení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaseDrum Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 kup novej compl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 dej si tam high FPS modely postav ;) ... jinak nevím jak to CS je řešeno s FPS když normálně 30FPS(u jiných her) je bohatě dostatečné(spíš luxus) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.