Hromy55 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 chtěl bych nejak vylepsit kompa abych rozbehl třeba gta iv mam procesor CPU typ AMD Athlon 64, 2400 MHz (12 x 200) 4000+,desku Název základní desky MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN), ramky Pracovní paměť 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) , grafika Grafická karta RV530 PRO Secondary (256 MB) pokud budou potřeba jie informace dodám chci nejka zrychlit bay mi sli new hry co koupit jako první atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 No jestli chceš rozběhnout GTA IV na ty úžasné detaily, tak budeš potřebovat pořádné dělo. Toho co máš se zbav, a pořiď něco nového (ceny letí pořád dolů). V těch komponentech nevidím nic co by se vyplatilo si nechat. Takové to vylepšování "po kouskách" většinou nepřinese požadovaný efekt, radši to každé cca.4 roky vyměň komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 nejlip vsechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 no a nebo mě nadaplo že prodám celou bednu a koupim z aukra novou ale vubec nwm z kolik to muzu prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Já bych ho od tebe kdyžtak koupil,jestli ho bude prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Já bych ho od tebe kdyžtak koupil,jestli ho bude prodávat. kolik das asi urcite ho budu prdávat ale jako de mi prave o to abych na neco rozebh gta iv. na sovm rozbehnu jen crysis na low detaili a asssasins creed tayk na low detaili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Hromy55, nerad někoho opravuji, ale s tou češtinou fakt něco dělej. Z těch hrubek normálně bolí oči :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=44445 kup si něco z top 20 a nebudeš mít problém... Jinak opravdu musíš upgradovat všechno bez toho to nepůjde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 no budes muset vymenit vse cpu novy 4 jadro grafiku bych bral aspon neco na urovni gf9800GT/r4850 ramky by to chtelo minimalne 2gb ale pri dnesnich cenach spis 4 :) k tomu i novy zdroj a deska te taky nejspis nemine :-D kolik do toho chces vrazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ASi udelas nejlip, kdyz tohle prodas, uz z toho nic nevyuzijes (max case, HDD, DVD). Desku potrebujes novou kvuli podpore DDR II a pravdepodobne i socketu. Ted jsem kamosovi stavel PC za 14500 i s 19" monitorem a v pohodě si na tom zahraje GTA IV v docela dobré grafice ( tuším že medium) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 a co tam bylo za tech 14500? ani nevim kolik ted ma cenu ten muj komp :oops: zacalo to ze jsem pred 4ma mesicama slozil pc za 8000 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 TAdy to je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 solidni komp na hrani, ale v narocnych scenach to asi pekne zaskripe...pokud chce komp na gta tak bych tam dal asi silnejsi veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Jestli chceš rozjet GTA IV na úzašné detaily, tak si kup xbox 360 a počítač si nech na internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 taky reseni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 No ja to tak treba udelal...pri dnesnich cenach xboxe je t v pohode...vzdyt za xbox zapltite tolik jako za dobrou grafiku :lol: .... trochu OT :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 kolik to stoji? ja ted mam 4870 a to si myslim je solidni grafika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.