marek Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Ja uz nwm co mam delat vypaluju hru na xbox a po vypalovani an druhou vrstvu se to chvili vypaluje a pri 14% se to sekne a vyskoci toto okynko!!!(viz nize) Budu vdecny za kazdou radu!!!! Poslu klidne i vsechny points co mam!!! prosim poradte!!!! http://www.edisk.cz/stahni/08771/problem.jpg_22.23KB.html PROSIM PORADTE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 vypalujes nejnizsi rychlosti ? nebo precetl sis topic jaky je k tomu nejlepsi program a delas to podle nej nebo tak ? nekdy ta rychlost vypalovani je dulezita a cim je nizsi tim kvalitnejsi to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 jj vse podle navodu a vypaluju 2,4 ja jsem zoufalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Ten soubor z edisku nejde, tak ho oprav a pak se možná dovíš odpověď, jinak na rychlost při vypalování to moc nezáleží, možná je špatný disk (nějaká rýha ) nebo mechanika . Jinak program Cd clon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 a vypalujes na spravne medium ted nevim jestli to ma byt DVD-DL nebo + ale tim by to taky mohlo byt ale pokud delas vse podle navodu tak bych doporucil dat si to naprikal na externi HD a zkusit to treba u kamarada nebo znameho podle stejneho postupu ale pochybuji ze to bude vypalovackou ale zkusit to muzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 opraveno diky za upozorneni!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 je mozny ze to bude vypalovackou kdyz je tam chyba device Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 mohlo by to byt tim ze to mam na hdd typu D ne na C-cku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 hele, moc se mě to nechce hledat ale tady toborci řeší http://club.cdfreaks.com/f62/i-o-error-dvd-decrypter-139703/ , jestli to dobře chápu tak se odstraní tím že na pozadí pobeží anydvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ja si myslim že nato to vliv nema jestli jsem to dobre pochopil:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 mohlo by to byt tim ze to mam na hdd typu Dne na C-cku? teoreticky by to tim vubec nemelo byt i kdybys to mel na flasdisku nebo tak protoze rychlost krerou vypalujes je tak nizka ze by to na to nemelo mit vubec vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ¨diky za rada ale zkusim to dat na ccko a uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ¨diky za rada ale zkusim to dat na ccko a uvidim Buďto vypaluj na verbatim, pokud teda vypaluješ na nějaké jiné samozřejmě :) jnak to bude asi palírnou, zkus si od někoho půjčit jinou. Co takové vypalování dvouvrtsvých filmů, či jiných dat, v pořádku? Čtení z disku C nebo D nemá vůbec vliv na vypalování, leda že bys měl na jednom z nich nedostatek místa, tudíž aspoň těch 8gb, takže by pálič nestíhal buferovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Hosi tak ted vas asi dostanu protoze jsem to prekopcil na C-cko a hru jsem vypalil koukal jsem jak magor to by me zajimalo v cem to je ze mi to nejde vypalit z D-cka...... MIMOCHODEM LOCK!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 kolikrát si to z toho D vypaloval? já běžně pálím z jiných disků a vpoho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Já také běžně pálím z D...a vsechny hry me behaji jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shotik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 doufam ze nejaky problem s tim nenis tim palenim . koupil jsem dvd+r dl, vypalku samsung mam , tak jen ten program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Lock......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek
Ja uz nwm co mam delat vypaluju hru na xbox a po vypalovani an druhou vrstvu se to chvili vypaluje a pri 14% se to sekne a vyskoci toto okynko!!!(viz nize) Budu vdecny za kazdou radu!!!! Poslu klidne i vsechny points co mam!!! prosim poradte!!!!
http://www.edisk.cz/stahni/08771/problem.jpg_22.23KB.html
PROSIM PORADTE!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts