Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s vypalováním


marek

Otázka

Ja uz nwm co mam delat vypaluju hru na xbox a po vypalovani an druhou vrstvu se to chvili vypaluje a pri 14% se to sekne a vyskoci toto okynko!!!(viz nize) Budu vdecny za kazdou radu!!!! Poslu klidne i vsechny points co mam!!! prosim poradte!!!!

http://www.edisk.cz/stahni/08771/problem.jpg_22.23KB.html

PROSIM PORADTE!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

a vypalujes na spravne medium ted nevim jestli to ma byt DVD-DL nebo + ale tim by to taky mohlo byt ale pokud delas vse podle navodu tak bych doporucil dat si to naprikal na externi HD a zkusit to treba u kamarada nebo znameho podle stejneho postupu ale pochybuji ze to bude vypalovackou ale zkusit to muzes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
¨diky za rada ale zkusim to dat na ccko a uvidim

Buďto vypaluj na verbatim, pokud teda vypaluješ na nějaké jiné samozřejmě :) jnak to bude asi palírnou, zkus si od někoho půjčit jinou. Co takové vypalování dvouvrtsvých filmů, či jiných dat, v pořádku?

Čtení z disku C nebo D nemá vůbec vliv na vypalování, leda že bys měl na jednom z nich nedostatek místa, tudíž aspoň těch 8gb, takže by pálič nestíhal buferovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu