valdoDK Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 No zaujímalo by ma na akú hru sa najviac tešíte? Dost nás rozbúchala TOCA 3 pre fanúšikov závodov ale čo ešte? :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Test Drive Unlimited (full) a nove Need For Speed:Pro Street :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Ja se těšim na novyho Ratcheta a pak na tu Tocu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 ja na ridge racer 3 :D a fifa street 3 s ůchvatnou grafikou, bezkonkurenční zábavnostů.... ;) edit: bulku ses si jistej s nfs pro street?? :P - http://nfs11.nfsgame.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Test Drive Unlimited (full) a nove Need For Speed:Pro Street :D fakt good tip lebo na NFS to bude pecka len aby to zas nejak neodflakli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 edit: bulku ses si jistej s nfs pro street?? Razz - http://nfs11.nfsgame.net/ No ja nemyslim ze to bude zle ved celkom dobre to vyzara len hovorim nech to neodflaknu! Napr. Rivals tam jednu vec posrali ze ked si chces vytunit auto tak si zarobis ae ked chces potom kupit nove tak mozes ist dokelu lebo nemas prachy a tie stare nemozes predat takze to trochu doondili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 NFS jsou sračky.Ale nedivím se Vám-je to série pro mladé lidi zblblé reklamou.Jednoznačně Gran Turismo 4 mobile,když už mluvíme o závodních hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Na to se taky docela hodně tešim ( Gran Turismo 4 mobile ). Nevite kdy to ma vyjít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 NFS jsou sračky.Ale nedivím se Vám-je to série pro mladé lidi zblblé reklamou.Jednoznačně Gran Turismo 4 mobile,když už mluvíme o závodních hrách. Presne , sdilim s tebou uplne stejnej nazor. 8) Jeste ta Toca vypada ale docela dobre. Gran turismo bude ale lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 burnout dominator :) nekdy v breznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 burnout dominator :) nekdy v breznu tak to jo aj ja ked nemam co drtit drtim burnaut a ten dominator bude fakt pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 to tu uz nic je tu nejak mrtvo ale co uz s vama narobim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 NFS jsou sračky.Ale nedivím se Vám-je to série pro mladé lidi zblblé reklamou.Jednoznačně Gran Turismo 4 mobile,když už mluvíme o závodních hrách. Presne , sdilim s tebou uplne stejnej nazor. 8) Jeste ta Toca vypada ale docela dobre. Gran turismo bude ale lepsi. heh, je to pravda. Ted se akorát snažím rozjet carbony přes net. Třeba to online závodění nebude špatný. K tématu: Nejvíce věřim ve FlatOut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Jednoznačně Toca 3, GT4 (už začínám ale mít pocit, že to začíná být takový Duke Nuken Forever na PSP :D). SEMRY: vím, že nemáš NFS moc v oblibě, proto Ti přeju pevné nervy u online NFS Carbon, protože to je jedna z věcí, které mě na tom celkem vadí - zajezdíš si tak 3 závody z 10 (mají nějaký divný servery nebo co, dost často to vyhodí chybu :( ). Jinak celkově ohledně NFS - ať už mají reklamy jakýkoli, záleží vždycky na člověku, jestli hrát, či nehrát. Já uznávám, že poslední 4 díly jsou na jedno brdo a, ale někoho (třeba zrovna mě :D) to prostě baví (kromě MW na PSP), takže často překousnu i ten fakt, že EA si už jen sype do kapsy a nepřináší nic extra nového. Na druhou stranu ale jsou i lidi, který NFS ani nezkusí jen proto, že je štvou EA, anebo zkusí, ale pořád si říkají "je to od EA - těch nenažranců" a hledají jen chyby, aby to potom mohli odložit a říct "je to sračka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Jednoznačně Toca 3, GT4 (už začínám ale mít pocit, že to začíná být takový Duke Nuken Forever na PSP :D).SEMRY: vím, že nemáš NFS moc v oblibě, proto Ti přeju pevné nervy u online NFS Carbon, protože to je jedna z věcí, které mě na tom celkem vadí - zajezdíš si tak 3 závody z 10 (mají nějaký divný servery nebo co, dost často to vyhodí chybu :( ). Jinak celkově ohledně NFS - ať už mají reklamy jakýkoli, záleží vždycky na člověku, jestli hrát, či nehrát. Já uznávám, že poslední 4 díly jsou na jedno brdo a, ale někoho (třeba zrovna mě :D) to prostě baví (kromě MW na PSP), takže často překousnu i ten fakt, že EA si už jen sype do kapsy a nepřináší nic extra nového. Na druhou stranu ale jsou i lidi, který NFS ani nezkusí jen proto, že je štvou EA, anebo zkusí, ale pořád si říkají "je to od EA - těch nenažranců" a hledají jen chyby, aby to potom mohli odložit a říct "je to sračka". Já se k tomu serevru právě vůbec nedostal. Prostě mi to napíše že server zrovna neni dostupný. Docela rád bych to s tebou zkusil zagamesit. Chyby pořádná závodní hra přes infrastructure. Na kompech byl projekt NFS motor city kde by byal proste online komunita jezdili by se závody, kupovaly součástky a hráči by mohli mezi sebou obchodovat jupovat a prodávat součástky vylepšovat atd. Bohužel to motor city nevyšlo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Mmt, jdu to zkusit, ještě předevčírem jsem jezdil online. Jinak ten projekt zní (zněl) pěkně. No možná se právě něčeho obdobného dočkáme v TDU. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Test Drive Unlimited-full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Mmt, jdu to zkusit, ještě předevčírem jsem jezdil online.Jinak ten projekt zní (zněl) pěkně. No možná se právě něčeho obdobného dočkáme v TDU. Uvidíme. Ted to zkoušim. The EA Servers are not available at this time. Do you wish a recconect? Jaký máš iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Eh já mám UMD :oops: . Ale zkusím teda ISO (teď jsem to zkoušel s UMD a v pohodě). Mohli bysme se kdyžtak přesunout do Infrastructure topicu, ať to tady neplníme :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Jasne TRD3 a GT4 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Gran Turismo4 a Burnout Dominator... Jinak NFS na ty se.u protoze EA neni schopny vymyslet zadnou inovaci... U Carbonu me bavil je drift a to protoze pekne litaly jiskry kdyz sem to nabusil do zdi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 uz by ea mohlo s nfs udelat nejakou zmenu a vratit se treba k typu HOT PURSUIT....ty me hodne bavili (dvojky teda) ....nooo jinak se tesim na TDU to je jasny a na GT4....no a pak uz nevim a radsi se necham prekvapit.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Ja se tesim na celej tento mesic :-) : -Rainbow Six :-) -CCC stahuju posledni cast :-) -Ratche -Test Drive full :-) -Burnout Dominator -The Warriors -A dalsi... A ze vyjde dalsi NFS??O tom slysim poprvy...Ale jsou uz celkem dost trapni EA... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Jednoznačně Toca 3, GT4 (už začínám ale mít pocit, že to začíná být takový Duke Nuken Forever na PSP :D).SEMRY: vím, že nemáš NFS moc v oblibě, proto Ti přeju pevné nervy u online NFS Carbon, protože to je jedna z věcí, které mě na tom celkem vadí - zajezdíš si tak 3 závody z 10 (mají nějaký divný servery nebo co, dost často to vyhodí chybu :( ). Jinak celkově ohledně NFS - ať už mají reklamy jakýkoli, záleží vždycky na člověku, jestli hrát, či nehrát. Já uznávám, že poslední 4 díly jsou na jedno brdo a, ale někoho (třeba zrovna mě :D) to prostě baví (kromě MW na PSP), takže často překousnu i ten fakt, že EA si už jen sype do kapsy a nepřináší nic extra nového. Na druhou stranu ale jsou i lidi, který NFS ani nezkusí jen proto, že je štvou EA, anebo zkusí, ale pořád si říkají "je to od EA - těch nenažranců" a hledají jen chyby, aby to potom mohli odložit a říct "je to sračka". Taky dobrej názor.Je to pračka peněz(spolu s NHL,FIFA atd.).Není to sice úplně špatná závodní hra,ale bohužel jsou na herním trhu propracovanější závodní hry.A jako hardcore hráč se nemůžu zabývat šedým průměrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Nejvíc se těším na Final Fantasy: Crisis Core a Ratcheta..;-) Takový hry me bavily na PS2, tak se nemuzu dockat i na PSP.. btw.. mas desnej podpis valdoDK :grin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.