Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Stahnul sem si Pes 09 od fake , a nejde mi angličtina + když chci pustit zápas tak se mi PSP vypne ... nevíte proč , jestli je to jen špatně stažený ? nebo je chyba v psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 spíš zkus znova překopírovat na kartu mohlo se stát že seti to nepřekopírovalo celý už se mitohle stalo hodněkrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ....přesně tak, zkus to znova nakopírovat na kartu, pak by to mělo jít;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 a co s tou AJ .... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 a co s tou AJ .... :( "Nejde AJ" lepší popis by nebyl?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 At nastavím jakej koliv jazyk dycky je tam jenom španělština :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ....no tak to bude problém asi ve hře, je možný, že to nějak očešal(RIP) a nechtíc to vzal i s Angličtinou, stim asi nic nenaděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedla26 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 leda ze napises nekomu at tu upne ajinu a mas po starostech ;ú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 To je jedno , stahnu si to celé znovu od někud jinud .. tohle bylo od Fake :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rey5757 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 zkus prostě naformatovat memorku a potom stahni tu hru znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 zkus prostě naformatovat memorku a potom stahni tu hru znova A jak mu to pomůže, aby mu šla angličitna ve hře? Jestli myslíš, aby spustil PES 09 tak to stačí nakopírovat znova a nic nemusí formátovat:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Jj přesně tak ..... jde mi spíše o tu AJ :( neupnul by mi to někdo zvás na czshare ? ... chci jeden link :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Jj přesně tak ..... jde mi spíše o tu AJ :( neupnul by mi to někdo zvás na czshare ? ... chci jeden link :( Jo tak se všim ti poradim, ale neuploadnu, protože za 1. Tuhle hru jsem nějak nestihnul stáhnout a po shlédnutí kolem 10partu jse mi to znechutilo:) Když chci PES tak zajdu na 08 a jestli propagační fotbal s licencema tak jdu pro FIFU09:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Stahnul sem si Pes 09 od fake , a nejde mi angličtina + když chci pustit zápas tak se mi PSP vypne ... nevíte proč , jestli je to jen špatně stažený ? nebo je chyba v psp ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts