sk8ers Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Čau před týdnem mne přišel xbox a teď docela přemýšlím o Flashy mýslíte že se to vyplatí??jaké jsou klady a protiklady.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 klady + muzes hrat stahnuty hry a nebudes za ne jak debil platit prez LIVE nebo jinak protiklad - to ze je castecna sance na BAN a jeste to ze prijdes o zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 o zaruku nepřídeš pokud si dávaš bacha a ban taky ne pokud jsi daváš bycha a nehraješ hry co ještě nevyšli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 já osobně bych řekl že mínusy nejsou žádný (v případě že jsi chytrej a nebo si tu pročteš forum aby jsi věděl co a jak) no a výhoda je jasná. Je rozdíl dát za hru 45,- (médium) + nějaký drobný za elektriku atd a nebo dejme tomu 1500 za novou hru. za cenu jedný originálky můžeš mít 30 stáhlejch. a to si myslím je docela výhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 flash jednoznacne ano . pro nekoho kdo hraje signle je to bezkonkurencni vec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 jasně že flash je dobrá věc (já ho mám taky), ale žít se dá i bez něj, přece si můžeš hry kupovat z bazaru (do 500,-) nebo vyměnovat,a navíc s novou mechanikou, kterou tam určitě máš ,příjdeš o záruku. I kdyby to dělal sebelepší machr.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 no podletoho jestli chceš flash litr on mechaniky nebo výměnu a flesh samsung potom ani nemusiš prijit o zaruku když je ten co to dělá šikovnej ale stojí to taky o dost více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Ja si myslim ze flash ma jen vyhody,ja treba online nehraju vubec - teda celkove stravim u Xka max 5 hodin tydne,stejne jako u PSP...A kupovat kvuli 5ti hodinam za tyden originalky me nejak nelaka,i kdyz jich 5 mam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 A ja si myslim ze bez flashne to uplne v pohode de prezit staci jednou investovat do naky hry a pak muzes porad menit za dalsi a dalsi a pohoda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 A ja si myslim ze bez flashne to uplne v pohode de prezit staci jednou investovat do naky hry a pak muzes porad menit za dalsi a dalsi a pohoda . no ... já takhle hrál asi 3měsíce ... dal jsem do her minimálně 7000,- .... a pak mi zbyla jedna hra :dozey: tak jsem si pořídil flash :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 no ... já takhle hrál asi 3měsíce ... dal jsem do her minimálně 7000,- .... a pak mi zbyla jedna hra :dozey: tak jsem si pořídil flash :D Co :)? Vzdyt rikam porad menit koukni na muj profil a to sem mel na zacatku jen Colina a jeste jednu nvm kterou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Čau před týdnem mne přišel xbox a teď docela přemýšlím o Flashy mýslíte že se to vyplatí??jaké jsou klady a protiklady.díky cau KLADY: Hra te stoji 30 kc :), muzes si vypalovat od kamaradu ZAPORY: vsici tvrdi, ze muzes dostat ban, ale to uz dneska take neni uplna pravda pokud si nechas vymenit mechaniky zaruka zustava a pokud si misto liteonu nechas dat opet liteon, tak mas jeste temer 100% kryti proti banu, koukni na muj inzerat uplne dole to tam popisuju. Dalsi vec, je, ze nesmis hrat pred vidanim a tak :) Jinak flash jednoznacne ANO :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 no ... já takhle hrál asi 3měsíce ... dal jsem do her minimálně 7000,- .... a pak mi zbyla jedna hra :dozey: tak jsem si pořídil flash :D 3 měsíce a 7000 :lol:, to já dám max 2000 (a to už musí bejt), tak flash nepotřebuju + ten hřejivej pocit z originálky nevynahradí ani 100 pálenek :cheesygrin: ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 asi takhle... buď si plať 1500 za hry a nebo neplať a hraj přes live jako já a udělej si flash .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 jednoznačně flash . :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 3 měsíce a 7000 :lol:, to já dám max 2000 (a to už musí bejt), tak flash nepotřebuju + ten hřejivej pocit z originálky nevynahradí ani 100 pálenek :cheesygrin: ;) souhlas :) navic tim podporujes vyvojare a proto hodne vyvojaru opousti PC, protoze tam je piratsvi na nehorazne vysoky urovni. Na konzolich to jakz takz jde, ale kdyby me flash kazdej, tak na nas vyvojari taky z vysoka s... Navic, byval jsem herni vyvojar a vim jaky to je, kdyz tvrde makas na projektu, ktery pak nekdo ukradne. Neni to hezkej pocit. Hra je proste produkt, za kterej by se melo platit. Pokud na nej mas, hrej, pokud ne, nehrej. To je jako kdyz nekdo nema na auto, tak ho ukradne, je to proste zlodejina :-P A s tim pocitem taky souhlasim. Daleko vic si hry vazim a daleko vic si ji uziju, kdyz za ni zaplatim. Navic, kdyz hru clovek opravdu "hraje", tak mu vydrzi klidne i mesic. Ja jsem na PSP hraval treba flatout:head on 4 mesice!!! Ale kdyz clovek mesicne ukradne 20 her, tak kazdou hraje par hodin, co nejrychleji ji probehne, ihned zacne hrat jinou a ma z toho prd. Ty bonusovy kapitoly, dodatky, vyssi obtiznosti a dalsi veci tam k necemu jsou ;-) Kdyz mi bylo 15, taky jsem hry kradl, ale zajimavy bylo, ze nejvic me bavily a nejdyl vydrzely ty hry, ktery jsem si koupil :-D Edit: Jinak me tesi, ze v obchodech s hrami je rok od roku vic lidi. Asi to lidem pomalu zacina dochazet. V zahranici je piratstvi spis vyjimka a temer kazdy si hry kupuje. Hodne lidi to obhajuje tim, ze treba v UK si lidi muzou za svuj plat koupit her vic. To je blbost. V Anglii jsem byl a prestoze hry jsou tam levnejsi a lidi vydelavaji vic, tak napriklad v CR da clovek za bydleni cca. 50 - 60% platu, zatimco v UK je to 70 - 80% platu. Takze jim toho nezbude moc, a presto jsou natolik hrdy, ze hry nekradou tak jako my. EDIT2: a at mi lidi 16+ netvrdi, ze nemuzou jit na brigadu a na hru si vydelat. At zazijou, co je to prace. Vyvijet hru je taky prace a zadarmo by nedelal nikdo z vas. Ale kdyz si stahnete hru z netu, tak ten vyvojar ji pro vas delal zadarmiko :) Sice si vydelate jen par tisic, ale zase na papani a spinkani vam daji rodice. Ja si papani a spinkani caluju sam, a i tak si muzu 2 hry do mesice koupit. Ale to je bohuzel ta Ceska mentalita. Co bych delal, kdyz to muzu ukrast. Roste nam tu nova generace levicaku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Ja myslim ze receno k tomuto tematu bylo azaz a to jestli ten chce flash a ten zase ne je na kazdem z nas ... Nevidim duvod proc tu dal spamovat , tak LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts