Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Flash nebo ne.

sk8ers

Recommended Posts

já osobně bych řekl že mínusy nejsou žádný (v případě že jsi chytrej a nebo si tu pročteš forum aby jsi věděl co a jak) no a výhoda je jasná. Je rozdíl dát za hru 45,- (médium) + nějaký drobný za elektriku atd a nebo dejme tomu 1500 za novou hru. za cenu jedný originálky můžeš mít 30 stáhlejch. a to si myslím je docela výhoda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ja si myslim ze bez flashne to uplne v pohode de prezit staci jednou investovat do naky hry a pak muzes porad menit za dalsi a dalsi a pohoda .

no ... já takhle hrál asi 3měsíce ... dal jsem do her minimálně 7000,- .... a pak mi zbyla jedna hra :dozey: tak jsem si pořídil flash :D

Odkaz ke komentáři

Čau před týdnem mne přišel xbox a teď docela přemýšlím o Flashy mýslíte že se to vyplatí??jaké jsou klady a protiklady.díky

cau

KLADY: Hra te stoji 30 kc :), muzes si vypalovat od kamaradu

ZAPORY: vsici tvrdi, ze muzes dostat ban, ale to uz dneska take neni uplna pravda pokud si nechas vymenit mechaniky zaruka zustava a pokud si misto liteonu nechas dat opet liteon, tak mas jeste temer 100% kryti proti banu,

koukni na muj inzerat uplne dole to tam popisuju. Dalsi vec, je, ze nesmis hrat pred vidanim a tak :)

Jinak flash jednoznacne ANO :)

Odkaz ke komentáři

no ... já takhle hrál asi 3měsíce ... dal jsem do her minimálně 7000,- .... a pak mi zbyla jedna hra :dozey: tak jsem si pořídil flash :D

3 měsíce a 7000 :lol:, to já dám max 2000 (a to už musí bejt), tak flash nepotřebuju + ten hřejivej pocit z originálky nevynahradí ani 100 pálenek :cheesygrin: ;)

Odkaz ke komentáři

3 měsíce a 7000 :lol:, to já dám max 2000 (a to už musí bejt), tak flash nepotřebuju + ten hřejivej pocit z originálky nevynahradí ani 100 pálenek :cheesygrin: ;)

souhlas :) navic tim podporujes vyvojare a proto hodne vyvojaru opousti PC, protoze tam je piratsvi na nehorazne vysoky urovni. Na konzolich to jakz takz jde, ale kdyby me flash kazdej, tak na nas vyvojari taky z vysoka s...

Navic, byval jsem herni vyvojar a vim jaky to je, kdyz tvrde makas na projektu, ktery pak nekdo ukradne. Neni to hezkej pocit.

Hra je proste produkt, za kterej by se melo platit. Pokud na nej mas, hrej, pokud ne, nehrej.

To je jako kdyz nekdo nema na auto, tak ho ukradne, je to proste zlodejina :-P

A s tim pocitem taky souhlasim. Daleko vic si hry vazim a daleko vic si ji uziju, kdyz za ni zaplatim. Navic, kdyz hru clovek opravdu "hraje", tak mu vydrzi klidne i mesic. Ja jsem na PSP hraval treba flatout:head on 4 mesice!!! Ale kdyz clovek mesicne ukradne 20 her, tak kazdou hraje par hodin, co nejrychleji ji probehne, ihned zacne hrat jinou a ma z toho prd.

Ty bonusovy kapitoly, dodatky, vyssi obtiznosti a dalsi veci tam k necemu jsou ;-)

Kdyz mi bylo 15, taky jsem hry kradl, ale zajimavy bylo, ze nejvic me bavily a nejdyl vydrzely ty hry, ktery jsem si koupil :-D

Edit: Jinak me tesi, ze v obchodech s hrami je rok od roku vic lidi. Asi to lidem pomalu zacina dochazet. V zahranici je piratstvi spis vyjimka a temer kazdy si hry kupuje. Hodne lidi to obhajuje tim, ze treba v UK si lidi muzou za svuj plat koupit her vic. To je blbost. V Anglii jsem byl a prestoze hry jsou tam levnejsi a lidi vydelavaji vic, tak napriklad v CR da clovek za bydleni cca. 50 - 60% platu, zatimco v UK je to 70 - 80% platu. Takze jim toho nezbude moc, a presto jsou natolik hrdy, ze hry nekradou tak jako my.

EDIT2: a at mi lidi 16+ netvrdi, ze nemuzou jit na brigadu a na hru si vydelat. At zazijou, co je to prace. Vyvijet hru je taky prace a zadarmo by nedelal nikdo z vas. Ale kdyz si stahnete hru z netu, tak ten vyvojar ji pro vas delal zadarmiko :) Sice si vydelate jen par tisic, ale zase na papani a spinkani vam daji rodice. Ja si papani a spinkani caluju sam, a i tak si muzu 2 hry do mesice koupit.

Ale to je bohuzel ta Ceska mentalita. Co bych delal, kdyz to muzu ukrast. Roste nam tu nova generace levicaku :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu