kuba741 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 zdarte takze toto vypovida za vse mate radi telak? nejvic me bavi kdyz hrajeme florbal,fotbal vybiku atd. a i kdyz behame me bavi,takze telak rullleeeeeeeeeeez:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 tělocvik nesnáším páč jsem abnormálně nesportovní člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 miluju telocvik..........:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 to já ani na škole tělocvik nemám...máme sebeobranu a ta je božííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 jeden z nejstupidnějších topiců co sem kdy viděl...jo a ještě to stou sušenkou...ty ses asi dement(s prominutím) a nebo to je jenom obyčejnej posthunting...dejte mu BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 jeden z nejstupidnějších topiců co sem kdy viděl...jo a ještě to stou sušenkou...ty ses asi dement(s prominutím) a nebo to je jenom obyčejnej posthunting...dejte mu BAN v ostatní diskuzi už se nějakej ten pátek příspěvky nepočítaj pokud vim takže asi tak :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 divim ze admini tolerujou totalni trash-topiky od znudeneho 12ti leteho kluciny jinak takova informace pro post hunty.... v Ostatní diskuze ..posty nenazenete :) 8) Edit: a este ktomu ho mod obhajuje a vyhrozuje tem ktery se nad tim pozastavujou.. wau ..proc musite to cf tak topit? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 nebavi mne telak mame stary stréca z k kteryho si tak akorat delame prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Okamzite prestante spamovat a bavte se k tematu ! Jinak budou litat karty... Topik je sice tak trosku na jednodussi urovni , ale proti pravidlum neni... A abych nebyl off topik , tak telak sem nesnasel a proto jsem byl od Sedme tridy az po konec stredni uvolnen u doktora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Naprostej souhlas s TwiCem .... fakt bych do registrace chtěl požadavek na ofocenou občanku s datumem narození .. Todle není možný, a ještě to modi schvalují .. todle už není cf na který sem chodil před rokem, todle je dětský hřiště -.- už se tomu Dantovi ani tekkovi nedivím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Tohle je ostatní diskuze... Pro uřvance: svoje komplexy si vylívejte jinde.. Odpovídat na (dle vašeho názoru) blbý topic, že je to blbý topic, je stejně dementní... LOL. Když mě něco nezajímá, nereaguju na to. Jinak totiž člověk vypadá jako absolutní idiot. ad téma: Teď už tělák nemám, ale třeba na gymplu jsem ho měl docela rád, když se hrály hry, ale občas byla gymnastika a to je humus.. Ale profesor perlil dobré hlášky typu: (na hrazdě) "Vy tam ty ruce dáváte jako Němci u Stalingradu" xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 V práci mám každoroční přezkoušení z tělesné zdatnosti, které se mi jaksi projevuje ve výši platu :frown: Takže i když tělák odjakživa nesnáším, nedá se svítit a musím :cry::( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 tělocvik mám rád, ale nesnáším když si učitel vymyslí celou hodinu tvrdej tréning aby nás schválně zdecimoval a až pak na pár minutek fotbálek, florbal, apod. ... to se už nikomu nechce :D Jo, tělocvik a informatika jsou jednoznačně nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Telak je v cajku kdyz neni gymnastika to upe nesnasim naky hvezdy bo stojka ale fotbal,florec,softball to jo to bych klidne celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Ste78: Lepší jako idiot vypadat než jim bejt. Radši jdi máchat svoje ruce do věčnýho rytmusu hop hop hop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Tohle je ostatní diskuze... Pro uřvance: svoje komplexy si vylívejte jinde.. Odpovídat na (dle vašeho názoru) blbý topic, že je to blbý topic, je stejně dementní... LOL. Když mě něco nezajímá, nereaguju na to. Jinak totiž člověk vypadá jako absolutní idiot mam se cejtit jako idiot kdyz vidim veci trochu realnejsi a pristupuju knim s kapkou rozumu a zapojenim mozku? ok vtom pripade su idiot..a idiotem dlouho este asi budu ptze na logiku tedlech topicu nikdy nepridu a jsem zato rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Mám rád sport. Gymnastika, fotbal, florbal, házená, atetika.... nic z toho mi nedělá problémy, mám to relativně v oblibě. Jenže tělák nesnáším, protože po jedný hodině sem úplně propocenej a tudíž táhnu jak to prase. Yep, teď si řeknete tak proč se nevysprchuju když mi to tak vadí. Jenže kdy? Hned po těláku máme zpravidla další hodinu, na kterou se musím dostat přes dvě budovy za 5minut. Takže nasrat, těláky už prostě nevedu... [normálně bych se k tomuhle asi nevyjádřil, ale dneska je to aktuální. Vyhrožujou, že jestli nebudu řádně cvičit, tak mě nebudou kvalifikovat. o_O] btw. je to dementní topic, ale aspoň je tu trošku živo. Poslední dobou se tu nic neděje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Já rád tělcovik.Také rád cvičit...ale gymnastiku nenávidim:dozey:...ale jinak me telak bavi....i přsto že naše škola nemá tělocvičnu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 nebaví, nebaví...no možná kdyby sme měli jinýho učitele tak možná i jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 telocvik me bavi, ikdyz sem velice nesportovni povahy, tak co 5 minut beham... ale potom muzu do posilky, ktera me bavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 jj telocvik me docela bavi hlavne kdyz hrajem pinec nebo florbal ale sere me nas ucitel kteryho pokazdy posilma do prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 každá hodina kde se neučí je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 na telaku sem uz nebyl 5krat za sebou, kdyz tam jsem tak necvicim a kdyz cvicim tak vetsinou stojim na jednom miste ptz ten zasranej fotbal uplne nesnasim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 telocvik me bavi jenom kdyz se neco hraje na gymnastiku fakt nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ja sem na sportovce s altelickím zaměrením takže my tělocvik nedělá problém a neděláme naštěstí gimnastiku jen 1 za pul roku aby nam mohl učitel zapsat znamky jinak sme bud venku kde běhame nebo vevnitř kde posilujem nebo hrajem fotbal atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.