Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

mate radi telak?

kuba741

Recommended Posts

jeden z nejstupidnějších topiců co sem kdy viděl...jo a ještě to stou sušenkou...ty ses asi dement(s prominutím) a nebo to je jenom obyčejnej posthunting...dejte mu BAN
v ostatní diskuzi už se nějakej ten pátek příspěvky nepočítaj pokud vim takže asi tak :dozey:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

divim ze admini tolerujou totalni trash-topiky od znudeneho 12ti leteho kluciny

jinak takova informace pro post hunty.... v Ostatní diskuze ..posty nenazenete :) 8)

Edit: a este ktomu ho mod obhajuje a vyhrozuje tem ktery se nad tim pozastavujou.. wau ..proc musite to cf tak topit? :(

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Okamzite prestante spamovat a bavte se k tematu ! Jinak budou litat karty...

Topik je sice tak trosku na jednodussi urovni , ale proti pravidlum neni...

A abych nebyl off topik , tak telak sem nesnasel a proto jsem byl od Sedme tridy az po konec stredni uvolnen u doktora :D

Odkaz ke komentáři

Naprostej souhlas s TwiCem .... fakt bych do registrace chtěl požadavek na ofocenou občanku s datumem narození .. Todle není možný, a ještě to modi schvalují .. todle už není cf na který sem chodil před rokem, todle je dětský hřiště -.- už se tomu Dantovi ani tekkovi nedivím.

Odkaz ke komentáři

Tohle je ostatní diskuze... Pro uřvance: svoje komplexy si vylívejte jinde.. Odpovídat na (dle vašeho názoru) blbý topic, že je to blbý topic, je stejně dementní... LOL. Když mě něco nezajímá, nereaguju na to. Jinak totiž člověk vypadá jako absolutní idiot.

ad téma:

Teď už tělák nemám, ale třeba na gymplu jsem ho měl docela rád, když se hrály hry, ale občas byla gymnastika a to je humus..

Ale profesor perlil dobré hlášky typu: (na hrazdě) "Vy tam ty ruce dáváte jako Němci u Stalingradu" xD

Odkaz ke komentáři

Tohle je ostatní diskuze... Pro uřvance: svoje komplexy si vylívejte jinde.. Odpovídat na (dle vašeho názoru) blbý topic, že je to blbý topic, je stejně dementní... LOL. Když mě něco nezajímá, nereaguju na to. Jinak totiž člověk vypadá jako absolutní idiot
mam se cejtit jako idiot kdyz vidim veci trochu realnejsi a pristupuju knim s kapkou rozumu a zapojenim mozku? ok vtom pripade su idiot..a idiotem dlouho este asi budu ptze na logiku tedlech topicu nikdy nepridu a jsem zato rad :)
Odkaz ke komentáři

Mám rád sport. Gymnastika, fotbal, florbal, házená, atetika.... nic z toho mi nedělá problémy, mám to relativně v oblibě. Jenže tělák nesnáším, protože po jedný hodině sem úplně propocenej a tudíž táhnu jak to prase. Yep, teď si řeknete tak proč se nevysprchuju když mi to tak vadí. Jenže kdy? Hned po těláku máme zpravidla další hodinu, na kterou se musím dostat přes dvě budovy za 5minut. Takže nasrat, těláky už prostě nevedu...

[normálně bych se k tomuhle asi nevyjádřil, ale dneska je to aktuální. Vyhrožujou, že jestli nebudu řádně cvičit, tak mě nebudou kvalifikovat. o_O]

btw. je to dementní topic, ale aspoň je tu trošku živo. Poslední dobou se tu nic neděje :)

Odkaz ke komentáři

ja sem na sportovce s altelickím zaměrením takže my tělocvik nedělá problém a neděláme naštěstí gimnastiku jen 1 za pul roku aby nam mohl učitel zapsat znamky jinak sme bud venku kde běhame nebo vevnitř kde posilujem nebo hrajem fotbal atd..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu