caesar Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Zdarek lidi!!Chci se zeptat, jestli jdou do PSP dát i sluchátka s obyčejným jackem nebo na to sou nějaký spešl?? Pojedou mi tam moje sluchátka z MP3?? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 JJ v poho ja tam mam taky sluchatka z Mp3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 JJ moc díkes!! A myslíš, že bych si měl koupit radši Value pack nebo jen samotnou konzoli a pak vše dokoupit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Ja si jen zakladni balik.pak jsem si koupil kryt od logitech,4 gigovou kartu.Ted si budu jeste kupovat nabijecku do auta.Podle me je lepsi si jen koupit zakladni bali.Protoze 32 mega karta je na H....,Ty sluchatka sou pry taky na nic a ten kryt si uz jen koupis.Takze bejt tebou du jen do zakladniho baliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Ja si jen zakladni balik.pak jsem si koupil kryt od logitech,4 gigovou kartu.Ted si budu jeste kupovat nabijecku do auta.Podle me je lepsi si jen koupit zakladni bali.Protoze 32 mega karta je na H....,Ty sluchatka sou pry taky na nic a ten kryt si uz jen koupis.Takze bejt tebou du jen do zakladniho baliku. no ale ten dialkovy ovladac je sikovna vecicka... ;) 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Jj na to jsem zapomel.Co umi ten ovladac ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 no ved spustit PSP, pustit pesnicku, zapauzovat, odpauzovat, dalsia skladba, predosla skladba, pretacat dopredu i dozadu a ovladat hlasitost... klasika. ;) 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Aha tak to nejak nepotrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 no jo, ale ten, kto pouziva PSP aj ako MP3 prehravac, tak tomu dialkove ovladanie dost ulahci robotu... PSP je v puzdre v taske (ci vetrovke) a cez kablik pekne ovladam... daleko pohodlnejsie nez cez PSP menu... a setri to elektrinu, kedze displej mam vypnuty... ...ale kto MP3 na PSP nepocuva, tomu je dialkovy v podstate na figu. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Ja si jen zakladni balik.pak jsem si koupil kryt od logitech,4 gigovou kartu.Ted si budu jeste kupovat nabijecku do auta.Podle me je lepsi si jen koupit zakladni bali.Protoze 32 mega karta je na H....,Ty sluchatka sou pry taky na nic a ten kryt si uz jen koupis.Takze bejt tebou du jen do zakladniho baliku.muzu se zeptat, k cemu je presne dobry koupit si ten kryt???? ja myslim, ze staci ten, co je tam v zakladu ne???? :?: doufam, ze nemyslis PlayGear pocket... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 ten v zaklade (ten cierny) je tak trosku na nic... ochrani len pred skrabancamii... pred padom nie... Za prakticky rovnaku cenu (ak nie nizsiu) mas PlayGear Pocket... teda ja mam oba obaly a pouzivam jednoznacne ten Pocket... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jo ten myslim,jinak kdyz si koupis jen ten zaklad tak tam je : konzole,baterka a nabijecka.Tam neni obal.Takze jsme si koupil kryt , abych to psp hned nerozbil a neposkrabal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo ten myslim,jinak kdyz si koupis jen ten zaklad tak tam je : konzole,baterka a nabijecka.Tam neni obal.Takze jsme si koupil kryt , abych to psp hned nerozbil a neposkrabal. Jo je tam jen:konzole,baterka a nabijecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caesar
Zdarek lidi!!Chci se zeptat, jestli jdou do PSP dát i sluchátka s obyčejným jackem nebo na to sou nějaký spešl?? Pojedou mi tam moje sluchátka z MP3?? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts