Leny Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 takze hodil jsem si do PSP PSX hru Final Fantasy 7 a kdyz dam NEW GAME tak mam jen cernej monitor nevi nekdo co stim ? CPU sem dal normalne na max a stejne nic :P help pls ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Máš POPSloader? Jestli jo zkus změnit POPS verzi... Stáhnout jinou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ok zkusim..jinak popsloader mam a zapinam to jako 3.90 tak jsem to vyresil....a jeste by me zajimalo jak udelat aby mi remote joy nahral PSX hry...protoze mi je to nenahraje...bere jen normalni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 3.71 je nej na FF7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.