Geralt13 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Čau,potřeboval bych poradit kam a jak si mám dát takový to jak maj tady lidi co maj za přístroje,a pak se jim to zobrazí třeba když někam píšou tak podtim.Vim že to je debilní dotaz ale já to moc nechápu,to si mám dát do podpisu nebo jak?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaseDrum Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Já zase nechápu tvůj dotaz?! Mohl by jsi to napsat tak, aby to šlo přečíst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geralt13 Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ne dobrý už jsem na to přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mtfucker Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Banner ?... třeba A musel jsi kvuli tomu zakládat topic co ?... Tadi si neco stáhni.. LOCK!..asi vyřešeno.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts