neo.a Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 zajímalo by mě kolik her kdo dohrál já dohrál 3 a mám ps3 od vánoc tak se pochlubte:bash::psp::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 zrovna dnes army of two, predtim far cry 2, MGS4,resistance 1 & 2,the darkness, gta4, half life 2 a co nevidet dohraju mercenaries 2 a heavenly sword a pocita se i unreal tournament3? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Tak já MGS4, GTA4, Wall E, co nevidět Assasian Creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 jo a skate jedna já taky :) zrovna dnes army of two, predtim far cry 2, MGS4,resistance 1 & 2,the darkness, gta4, half life 2 a co nevidet dohraju mercenaries 2 a heavenly sworda pocita se i unreal tournament3? :-) jesi to je hra tak jo:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 GTA IV,Medal of honor a Fifa 09 be a pro mode :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 GTA IV, CoD 3 a Resistance 2 a ted se chystam na Nascar 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 GTA IV a Fifa 09 manager mode a nejake turnajea chystam se hrad Call of Dutty a na fifu-be a pro jeste si chci koupit far cry 2 ale to tady už nepatří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 no tak ja mam ps3 měsíc a zatim sem projel CoD 4 a Ted začínám s LBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 já jsem dojel GTA IV, BBC 2krát a pracuju nad LBP a Killzone 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 GTA IV a Fifa 09 manager mode a nejake turnajea chystam se hrad Call of Dutty a na fifu-be a pro jeste si chci koupit far cry 2 ale to tady už nepatří.... Sry,za ot,ale aby si něco mohl dohrát,tak to nejprve musíš mít........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenur Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 GTA 4, LBP a Uncharted, teď dodělávám Burnout Paradise a trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 StrangleHold furt hraju neco jinyho Heavenly sword jeste final boss a bude dohrana dalsi hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 v gta čku mam 95%:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 GTA, Resistance, CoD4, Uncharted, Motorstorm, LBP, GH3, Burnout skoro, Siren skoro, a nejaky PSN hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Uncharted, Ratchet a Clank : Tools of destruction , Ratchet a Clank : Quest for booty , Prince of persia , Alone in the dark , FEAR,FEAR 2 , GTA IV , LITTLE BIG PLANET , BURNOUT PARADISE, DEAD SPACE a nejaky PSN HRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 GTA IV, Resistance pařím, R&C: Quest For Booty a NFS: Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 já zatím žádnou, ale doufám, že první bude Dead Space - ta mě teď baví úplně nejvíc ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Devil may cry 4,Naruto:ultimate ninja storm,Resistance,Assasins creed,Street fighter 4,Killzone 2,Soul calibur 4,Army of two. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nymphek Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Assassin´s Creed (Perfektní hra a už očekávám 2. díl) GTA IV (On-line hraní mě nebavilo) Heavenly Sword Motorstorm Resistance: Fall of Man (Jedna z těch lepších FPS her, dobrá je možnost hrát kampaň ve dvou hráčích) Resistance 2 (Mnohem lepší než jedníčka, vymakanější systém a zábavnější multiplayer a příběh) Killzone 2 (V multiplayeru nepřekonatelný) Fallout 3 (Se Zaklínačem nejlepší RPG co jsem kdy hrál) Mirror´s Edge Prince of Persia (Lehký ale zábavný) Ratchet and Clank: Tools of Destruction Bioshock (Moc dobrá hra, ale na survivor optížnost se to už nedá) Tomb Raider: Underworld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Gta iv,resistance1,killzone2,far-cry2,brother in arms,LBP a nějakýb PSN hry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Tak zatim Cod3 ale chybi mi veteran potom uncharted tam taky neudělaný na poslední obtížnost,condemned 2 maximálně na normal:D,skate,grid a motorstorm a co nevidět assassins creed :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Dohráno: Uncharted Drake's Fortune(Všechny 4 úrovně) Motorstorm GTA IV Assassins Creed(stereotyp mi vůbec nevadil) Killzone 2(trvalo mi to jen 7 hodin,úroven Normal,celkem krátký) Resistance FoM(jednou dohrál a podruhý už neba,ikdyž je na výběr z více zbraní v druhym kole hraní) Těším se a budu si kupovat: Terminator Salvation Uncharted Among Thieves Final Fantasy XIII Final Fantasy Versus XIII Assassins Creed 2 GTA IV:The Lost And Dammed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 tak uncharted na crushing mi fakt uz neslo:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Resistance - 3x dohrán Heavenly Sword Motorstorm Assassin's Creed LittleBigPlanet Lego Star Wars The Bourne Conspiracy Watchmen flower Pirates of The Caribbean: At World's End Uncharted: Drake's Fortune Loco Roco: Cocoreccho mělo by bejt všechno :D edit. další cíle - Mercenaries 2, Battlefield: Bad Company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.