AW3R Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Chci se jen zeptat, jestli existuje na psp nějaký tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jo existuje Virtua tennis je fakt mazec¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AW3R Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jo existuje Virtua tennis je fakt mazec¨Tak to jsem rád, už stačí jenom to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jo existuje Virtua tennis je fakt mazec¨Tak to jsem rád, už stačí jenom to najít jedna z mojich nejlepsich her mozna si to dnes jeste zahraju....sice grafika neni zas buh vi jaka ale ujde....ovladani je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jjj mas pravdu taky me dost bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jjj mas pravdu taky me dost bavi me se ta hra libi protoze je tam WORLD TOUR a ten je dlouhy a je mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 souhlas akorát mě to sere protože kolikrát vyhrát dá pořádnou práci!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 mUSIM DOPORUCIT JENOM BERDICH TAM CHYBÍ UZ SE TESIM NA VIRTUA TENIS 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 mUSIM DOPORUCIT JENOM BERDICH TAM CHYBÍ UZ SE TESIM NA VIRTUA TENIS 3 jj..to me taky nasralo....ale je tam ceska Vaidisova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo hej dyz uz se tu bavite o tehle hre tak jak je ta world tour tak jako jak se mam dostat k nejkamu utkani? :D jdou mi akorat nejake ty souteze co tam jsou a kdyz se mi tam objevi nejkay turnaj tak me to necche pustit ze amm spatne hodnoceni myslim nebo co....nevite jak na to? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo hej dyz uz se tu bavite o tehle hre tak jak je ta world tour tak jako jak se mam dostat k nejkamu utkani? :D jdou mi akorat nejake ty souteze co tam jsou a kdyz se mi tam objevi nejkay turnaj tak me to necche pustit ze amm spatne hodnoceni myslim nebo co....nevite jak na to? :) njn muzes jen na turnaje kde ti staci tvoje hodnoceni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo hej dyz uz se tu bavite o tehle hre tak jak je ta world tour tak jako jak se mam dostat k nejkamu utkani? :D jdou mi akorat nejake ty souteze co tam jsou a kdyz se mi tam objevi nejkay turnaj tak me to necche pustit ze amm spatne hodnoceni myslim nebo co....nevite jak na to? :) njn muzes jen na turnaje kde ti staci tvoje hodnoceni ;-) nj ale jak si to hodnoceni muzu zvednout? ja mam porad nejake to nejhorsi a porad jsem cekal cekal a nikdy me to na zadny turnaj nepustilo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo hej dyz uz se tu bavite o tehle hre tak jak je ta world tour tak jako jak se mam dostat k nejkamu utkani? :D jdou mi akorat nejake ty souteze co tam jsou a kdyz se mi tam objevi nejkay turnaj tak me to necche pustit ze amm spatne hodnoceni myslim nebo co....nevite jak na to? :) njn muzes jen na turnaje kde ti staci tvoje hodnoceni ;-) nj ale jak si to hodnoceni muzu zvednout? ja mam porad nejake to nejhorsi a porad jsem cekal cekal a nikdy me to na zadny turnaj nepustilo :( jsou tam pak i turnaje od 300 rank neboj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 jo hej dyz uz se tu bavite o tehle hre tak jak je ta world tour tak jako jak se mam dostat k nejkamu utkani? :D jdou mi akorat nejake ty souteze co tam jsou a kdyz se mi tam objevi nejkay turnaj tak me to necche pustit ze amm spatne hodnoceni myslim nebo co....nevite jak na to? :) njn muzes jen na turnaje kde ti staci tvoje hodnoceni ;-) nj ale jak si to hodnoceni muzu zvednout? ja mam porad nejake to nejhorsi a porad jsem cekal cekal a nikdy me to na zadny turnaj nepustilo :( jsou tam pak i turnaje od 300 rank neboj ;-) nj a nevis kdy se mi otervou? :) nemuism udelat treba nejdriv vsechny ty discipliny ptz myslim ze tak 2 se mi nepovedo jeste udelat no ale zkusim pockat az se mi to objevi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havid Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 nevite čím to je že pokaždý gdyž to spustim tag je černá obrazovka a pak se to vypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 to nevim mozna blby iso nebo to mas ve spatny slozce....jupi uz sem 265 :)) uz sem i odblokoval jeden turnaj a vyhral sem ho takze dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AW3R Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Nechte to někdo uploadovat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Já to teda doporučuju, ale štve mě, že tam neni Nadal, Berdych, Blake, Clijters, Henin-Hardene a tak :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 njn to me taky stve ale tak snad vyjde dalsi dil nekolik lidi rikalo ze se tesi na virtua tenis 3 tak snad to vyjde nekdy brzy :) tam uz by mohli byt tihle hraci :) a mohli by tam dat treba i davis cup :) EDIT:tak ted jsem nasel ze na PSP vyjde virtua tennis 3- 17.4.2007 :) takzte uz se moc tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Hele kluci tenisovy napadlo me kdyz tam nejsou ti hraci z ty svetovy spicky jak tady rikate nejdou tam dodelat jako treba sestavy do PES6? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 nechcete to upnout nekam? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.