Kamil13 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Je ráno a tak si projížďím jen tak net na téma Playstation všeobecně.Je mi 43 a říkal jsem si že do 4.už nepůjdu protože už mě to nebude bavit.Ale to jsem říkal i u dvojky a nakonec mi to nedalo a 3.jsem stejně koupil.Jen jsem zvědavý jak dlouho nás nechají kluci japonský hrát v klidu trojku a jak dlouho budou dělat na tuto konzoly kvalitní hry?A bude tam vlastně ještě blue-ray?Bude tam cell? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 No zhruba 6 let na trhu bude Playstation 3 pak příjde 4,takže ještě tak 3-4 roky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Kamile, Kamile ty se v Žamberku asi pěkně nudíš :D Jinak s tím PS4 nepospíchej, kluci šikmooký ještě ze Sony nevyrazili PS3 slim a ty už tady hraješ na PS4ce? Ta než výjde tak já budu mít vousaté potomky a ty už budeš za vodou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Odpoved najdes az vyjde xbox720 kolem roku 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.