Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

OFF topic / Stop with it (Přestaňte jestli máte špetku inteligence)

^ToMmY^

Recommended Posts

Už mě vážně dojímá jak tady někdo zákládá topic typu : Jakou sušenku máte rádi ? Kolik máte toho doma ? ........ Chápu v OFF sekci se nepricitaji příspěvky, ale i tak zamyslete se jestli je potřeba dělat z fora takovýhle TRASH pokec..... Omlouvám se že sem založil tenhle topic vážně už sem to nevydržel.... Tohle forum bylo v létě naprosto netknuté a nebyl tu žádný spam až na vyjímku spambotů a podobně.. Od podzimu/zimy je forum čím dál tim horší a jde to s ním rychle dolů......

PŘEMÝŠLEJTE NEŽ ZALOŽÍTE TOPIC že poloprase ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mě vážně dojímá jak tady někdo zákládá topic typu : Jakou sušenku máte rádi ? Kolik máte toho doma ? ........ Chápu v OFF sekci se nepricitaji příspěvky, ale i tak zamyslete se jestli je potřeba dělat z fora takovýhle TRASH pokec..... Omlouvám se že sem založil tenhle topic vážně už sem to nevydržel.... Tohle forum bylo v létě naprosto netknuté a nebyl tu žádný spam až na vyjímku spambotů a podobně.. Od podzimu/zimy je forum čím dál tim horší a jde to s ním rychle dolů......

PŘEMÝŠLEJTE NEŽ ZALOŽÍTE TOPIC že poloprase ?

Pravda,pravda.Ale je to v ostatní diskuzi takže samozřejmě se s tím dá hovn* dělat.

EDIT : Zavedl bych pravidlo že se mužou zakládat jenom smysluplné topicy.

Odkaz ke komentáři

souhlasím.. Chtěl sem něco takového udělat ale byl si rychlejší.. Je to hrozné a ten kdo do těch topiců píše akorát se přidává. Jinak není to jen poloprase i když to je fakt stupidní člověk. Jim to prostě nedochází, ani se nedivím že ti bouchly nervy, já kolikrát napíšu dotyčnému ať se nad sebou zamyslí, je to hrozný. Kdyby se o něco aspoň zasloužili. Opravdu díky některým lidem to tu fakt hodně klesá, ikdyž je to v sekci kde se nepřičítají posty ale přece jenom se to sem nehodí, měl by někdo založit trashforum a tam bych vykopal všechny ty s prominutím šmejdy. ToMmY GW.

Odkaz ke komentáři

Ještě bych rád dodal že dřív tato sekce nesloužita k tomuhle dementnímu "pokecu" ale bylo tady spouta užitečných topiců. Jako příklad bych uvedl jak nakupuvat z ebay...... Tohle není pokec tak jak si ho vy predstavujete je to jen pokec o záležitostech mimo konzole ... tim myslim IT svět E-Shoping...... a podobně....

Odkaz ke komentáři

naky 12 lety fracek da na googlu psp forum zaregistruje se a pak jen spamuje jako debilek (promin te mi ten vyraz) ,jako napr Kuba(naky cislo ted si nevzpomenu ... je to ten co ma ,,krasne" PSP a Xbox videorecenze ) tak udela 50 nesmyslnych topicu a mysli si jaky je machr ...atd... fakt by nekteri uzivatele mely mit BAN do doby az budou chytri teda jestli nekdy budou :D

EDIT: jo a poloprase taky ... :roll: ten jeho nick vypovida za vse :dozey:

Sry ,kdyby se to nekoho dotklo omlouvam se...

Odkaz ke komentáři

Bohuzel, zijeme v demokracii (bohudik) a pochybuju, ze najdes nejaky rozpor s obecnym zajmem sekce Ostatni diskuze a temi topicy. Jednoduse to ignoruj a nezucastnuj se, tim das jasne najevo, jaky k tomu mas postoj...

Asi tak.. Už jsem to někde psal.. Zcela souhlasím.

Odkaz ke komentáři

souhlasím.. Chtěl sem něco takového udělat ale byl si rychlejší.. Je to hrozné a ten kdo do těch topiců píše akorát se přidává. Jinak není to jen poloprase i když to je fakt stupidní člověk. Jim to prostě nedochází, ani se nedivím že ti bouchly nervy, já kolikrát napíšu dotyčnému ať se nad sebou zamyslí, je to hrozný. Kdyby se o něco aspoň zasloužili. Opravdu díky některým lidem to tu fakt hodně klesá, ikdyž je to v sekci kde se nepřičítají posty ale přece jenom se to sem nehodí, měl by někdo založit trashforum a tam bych vykopal všechny ty s prominutím šmejdy. ToMmY GW.

jj ty to myslíš dobře a on ti napíše jakej seš čůrak a co se jebeš do jeho topicu (sry za sprostý slova)

Odkaz ke komentáři

bla bla bla .. a ty si založil další ,,debilní" a zbytečnej topic a co z toho ? Zase jen zabíráš místo v ostatních diskuzích, a díky ,,takovýmto" debilním topicům se tu ztrácí ty inteligentní topici a kecy prdy beďary ..

proč ti to vadí ? když se ti nelíbí topic, jako máte rádi sušenku, tak proč ho čteš ?

nevidim rozdíl mezi tim, když založíš takovejhle topic, nebo v těch ,,hloupých" tématech budeš takhle nadávat .. spam jako spam , jediná záchrana jak šetřit svoje nervy je to nečíst, nikdo ti přece nevnucuje aby sis to přečetl no ne ?

EDIT: jediný co mě vadí, je způsob vyjadřování a hlavně ČEŠTINA A PRAVOPIS .. takový uživatel KINGONDRA007 , to je prostě bída, mě osobně to uplně tahá za oči ty HRUBKY . (ted bude sranda, až někde budu mít v tomhle textu hrubku a budu tu za vola :) )

Odkaz ke komentáři

bla bla bla .. a ty si založil další ,,debilní" a zbytečnej topic a co z toho ? Zase jen zabíráš místo v ostatních diskuzích, a díky ,,takovýmto" debilním topicům se tu ztrácí ty inteligentní topici a kecy prdy beďary ..

proč ti to vadí ? když se ti nelíbí topic, jako máte rádi sušenku, tak proč ho čteš ?

nevidim rozdíl mezi tim, když založíš takovejhle topic, nebo v těch ,,hloupých" tématech budeš takhle nadávat .. spam jako spam , jediná záchrana jak šetřit svoje nervy je to nečíst, nikdo ti přece nevnucuje aby sis to přečetl no ne ?

souhlasim kdyz se ti to nelibi tak to necti a nestezuj si

naopak si myslim ze zrovna topic jakoumate nejradsi susenku je celkem vtipny

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Souhlasim, dříve to tu takhle nevypadalo! Spousta topicu je založenu kvuli pts, no jo no, co se stím dá, ale dělat? Jak už tu píše Krystof94 - snim souhlasim.

Trošičku vlez do prdelka, nemyslíš?

Odkaz ke komentáři

EDIT: jediný co mě vadí, je způsob vyjadřování a hlavně ČEŠTINA A PRAVOPIS .. takový uživatel KINGONDRA007 , to je prostě bída, mě osobně to uplně tahá za oči ty HRUBKY . (ted bude sranda, až někde budu mít v tomhle textu hrubku a budu tu za vola :) )

i to je názor .....

Když myslíš.....

Odkaz ke komentáři

No tak tohle je další takovej dem. topic jestli někdo naráží na to proč ho čtu tak pro to že sem si myslel že jde o něco důležitého,a ne o takovou dem.tárnu, jednoduchý pravidla

1.Topic tě nezajímá = Nečtu ho

2.Když neco napíšu nějdřív si to promyslim ( A To že se někdo obtěžuje a dělá recenze to ti příde mentální no pak seš men.ální asi ty)

3.Topic který je jak si například uvedl "Jakou sušenku máte rádi ?" No a co jako aspon to oživí diskuzi a člověk se těší na jakou blbinu někdo zase přijde

Jinak tenhle topic je taky o pěknym Ho.nu,a počkej až se ti vyjádří Anonymus

Odkaz ke komentáři

Souhlasim, dříve to tu takhle nevypadalo! Spousta topicu je založenu kvuli pts, no jo no, co se stím dá, ale dělat? Jak už tu píše Krystof94 - snim souhlasim.

Trošičku vlez do prdelka, nemyslíš?

Jestli si myslis ze sem vlezdoprdelka kdyz souhlasim s nazorama jinejch tak to asi sem no:D:D

Odkaz ke komentáři

mas recht ale..pokud aspon nekdo obcas do tech trashu kouknul vsiml si ze uz nekolikrat sem do toho zbytecne zasahoval a nasledne muj post byl zahrnut dalsim spamem.. a mezi jinymi fory zacina mit cf pekne spatnou reputaci prave diky chovani uzivatelu..

ale jinak se tento topic velice podoba tem ostatnim...cim si timhle dosahl? mozna sis pohladil ego tim ze stebou vetsina souhlasi(necekane) ale to je tak vsecko..

Odkaz ke komentáři

No tak tohle je další takovej dem. topic jestli někdo naráží na to proč ho čtu tak pro to že sem si myslel že jde o něco důležitého,a ne o takovou dem.tárnu, jednoduchý pravidla

1.Topic tě nezajímá = Nečtu ho

2.Když neco napíšu nějdřív si to promyslim ( A To že se někdo obtěžuje a dělá recenze to ti příde mentální no pak seš men.ální asi ty)

3.Topic který je jak si například uvedl "Jakou sušenku máte rádi ?" No a co jako aspon to oživí diskuzi a člověk se těší na jakou blbinu někdo zase přijde

Jinak tenhle topic je taky o pěknym Ho.nu,a počkej až se ti vyjádří Anonymus

Ty mě taky nevytočíš ty kterej máš - 3k crdts coz si dostal za karty za spam/vyjádřování co já vim na foru takže ty se prosímtě do diskuze nezapojuj

EDIT : for twicearts ja to nezaložil abych si pohladil ego ale aby si to aspon přečetli a přístoupili k tomu trošku důstojně nečekal sem takový ohlas ....

Odkaz ke komentáři

ne,vetsina tech normalnich ti da za pravdu a ty paka s inteligenci litajiciho opia jen proklikaj a namiri sipku na ''NewThreat'' kdyby se meli zamyslet tak uz to udelaj davno...nejsi prvni kdo jim to rika... 8) ale zkusit to muzes :) ja uz si ztoho delam srandu s ostatnima userama po icq :-D (z tech topicu :) ) vid simi? :-D

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze je na komunite a na jednotlivci, jaky topic zalozi, pokud ho zalozi v odpadove sekci Ostatni diskuse a pokud neni sprosty, tak je to jen jeho vizitka.. Pokud se mi topic nelibi, tak ho proste nenavstivim - s tim souvisi, ze topic musi mit i jednoznacny nazev..

Na druhou stranu tu jsou pak extremy typu, kolikrat dene masturbujete, a to uz vazne kazi imho i vizitku fora..

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Jestli si myslis ze sem vlezdoprdelka kdyz souhlasim s nazorama jinejch tak to asi sem no:D:D

Nechci tu rozpoutávat řeční válku:DJe tu pravda, že tento topic je velmi podobný jako ostatní.

Asi bych ukončil tuto diskuzi, protože nemá konec, pořád se tu bude diskutovat a tento topic bude jako ostatní. Takže bych to tu viděl na LOCK:!:

Odkaz ke komentáři

Mě osobně tyhle topicy nijak nevadí. Smazat je stejně nemůžete, vlastně ani neporušují žádný pravidla. OT tam svými připomínkami stejně vytváří jen ti, kteří se zde radikálně vyjadřují k těmto tématům. Když se mi to nelíbí nebo mi to přijde totálně vypatlané, tak to prostě přejdu, pousměju se jaký kriplík mohl tohle založit a jdu dál.. No stress

Myslim, ze je na komunite a na jednotlivci, jaky topic zalozi, pokud ho zalozi v odpadove sekci Ostatni diskuse a pokud neni sprosty, tak je to jen jeho vizitka.. Pokud se mi topic nelibi, tak ho proste nenavstivim - s tim souvisi, ze topic musi mit i jednoznacny nazev..

Na druhou stranu tu jsou pak extremy typu, kolikrat dene masturbujete, a to uz vazne kazi imho i vizitku fora..

yep, přesně tak

Odkaz ke komentáři

Ty mě taky nevytočíš ty kterej máš - 3k crdts coz si dostal za karty za spam/vyjádřování co já vim na foru takže ty se prosímtě do diskuze nezapojuj

EDIT : for twicearts ja to nezaložil abych si pohladil ego ale aby si to aspon přečetli a přístoupili k tomu trošku důstojně nečekal sem takový ohlas ....

Co se týká tebe jak si mohl založit takový topic a nečekat ohlas a i když se nemám vyjadřovat tak mám na tebe otázku "tak mi prosimtě řekni kolik lidí by sem chodilo kdyby tady ty topicy nebyly ? nejmín o polovinnu mín protože sem de člověk když si chce odpočinou od práce a jak si čtu tvý poznámky tak ty nejspíš od školy takže tohle si nech a za druhé " co jsi sledoval založením tohoto topicu ? takže tady kážeš a sám to děláš snad si nečekal že najednou všichni přestanou ty topicy dělat jenom proto že tobě se to nelíbí ?

Odkaz ke komentáři

Kolikrat denne masturbujete je mnoho let stary topic a vytvoril jej mega spammer Painkiller...

K topicu : Trosku zbytecny to jsem psat, stejne to vsichni vime ;).

Btw : WTF.. kolikrat DENE mastrubujete :lol: ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu