Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hnusnej zrnitej obraz


Jonny

Otázka

Čau lidi teď jsem hrál Forzu 2 hraju, hraju a na jednou mi začne zrnit obraz a je hnusnej zkoušel jsem i jinou televizi a nic kabel jsem nezkoušel jinej protože jinej doma nemám má ho bratranec ale není doma takže se k němu nedostanu. Tak teď to brácha zkusil znova a bliká jedna červená v pravo dole a píše to chybu E 74 nevím co to je.

Napojeno mám přes Komposit a je to Arcade tedy ten S HDMI. dík za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

http://ezinearticles.com/?Xbox-360-E74-Error-Repair-Tips&id=1717297

tady o tom pisou dost ... co sem pochopil jde o prehrivani gpu, neco podobneho jako rrod. sam s tim zkusenosti nemam, ale podle tveho popisu to sedi.

http://console-forum.net/showthread.php?p=378123

tady mas jeste popis chybovych hlasek, podle toho to muze byt jak vadny kabel, tak scaler chip hned vedle gpu v nejhorsim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže dneska jsem hrál Tenchu Z a pohoda, ale zase po 20 min zrnitej obraz a chyba E74 takže dneska to vezmu k bratrancovi jestli to není kabelem a když tak budu muset sehnat 1100 abys mi to spravil. Ještě jedna otázka když to spravíš na jak dlouho ta oprava vydrží?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nemelo by, zatim se mi podelalo jen jedno XKO, co jsem spravoval, ale to nelo RRoD a neslo spravit. Az napotreti jsem ho nakonec spravil, ale to uz bylo jasny, ze je spatne a taky ze jo, pak na to byla E74 a pak pri zahrati spatnej obraz a to uz bylo jasny, ze je to KO. Pokud pujde XBOX spravit v pohode coz by melo jit pokud ti to nekdy blbne a jindy ne, tak by to melo byt v pohode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

s timhle uz jednu zkusenost mam, jeste u mojeho starickeho core.

chyba je bud v ana/hana chipu a nebo gpu, ale vesmes vsichni se priklani ke gpu.

duvod toho vseho jsou ty vyje**ne x-clampy na druhe strane zakladky + to silene prehrivani. ty zebra ktere jsou na gpu a cpu by se mely prohodit, protoze cpu ho nevyuzije kdezto gpu ho potrebuje jako sul - ale na to uz je pozde.

prostudoval jsem snad vsechny x360 fora o e74 a je treba oddelat ty x-clampy, nanest novou chladici pastu a pak horkovzdusnou pistoli nahrivat to "kriticke misto"

a prosim nezkousej towel trick jak radi stovky radobytutorialu na youtube. sice ti to pojede na den, ale jak to tak udelas jeste parkrat, tak se budes muset s e74 naucit zit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu