ALEX2121 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 dneska mi najel rrod tak sem ho chvili nechal pak normalka najel box a pak zase rrod, vidi te to jako konecnou? Edit:uz se mi rozjel, nevite cim to muze bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 tezko rict ale jeste tu je sance videl bych to na 99procent ze to pujde spravit na jak dlouho se uvidi casem, vselijaky ty opravy jsou na netu chvilku a nikdo zatim nepsal jak dlouho mu to drzi nebo nedrzi, zalezi taky jak kvalitne se to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 určitě jde právě jsem to teď nechal opravit u Izmail360 opravdu doporučuju máš to hnedka udělany. jinak neni na to zadna zaruka nemuze ti někdo říct jo tenhle box vydrží přesně rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Co vy pořád máte nechápu, prostě časem máš konec, jestli máš záruku šup hned vyměnit, ale jestli ne tak jak řikal Loser k někomu to šoupni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 nevíte někdo,co je za poruchu,když mi přes obrazovku naskočí bílé pruhy,už se mi to stalo několikrát,když jsem pak použil ručníkový efekt,tak mi tak měsíc vydrží a pak to naskočí znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 nevíte někdo,co je za poruchu,když mi přes obrazovku naskočí bílé pruhy,už se mi to stalo několikrát,když jsem pak použil ručníkový efekt,tak mi tak měsíc vydrží a pak to naskočí znova no,na rucniky kasli!!!!!!!!!!opravdu!!!!!a sup na zaruku!!!!!!!!a jinak s tema pruhama jakou mas telku myslim jako 50hz 60hz?:Da delalo ti to uz od zacatku kdyz jsi si koupil xko?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 nevíte někdo,co je za poruchu,když mi přes obrazovku naskočí bílé pruhy,už se mi to stalo několikrát,když jsem pak použil ručníkový efekt,tak mi tak měsíc vydrží a pak to naskočí znova Bude to nějaká chyba asi něco jako RROD prostě záruka nebo oprava nijak sám to nezpravíš ručníkama si to jenom ničíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 to bude E74 to se mi stalo taky akorát ty pruhy byly zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 no,na rucniky kasli!!!!!!!!!!opravdu!!!!!a sup na zaruku!!!!!!!!a jinak s tema pruhama jakou mas telku myslim jako 50hz 60hz?:Da delalo ti to uz od zacatku kdyz jsi si koupil xko?:D záruku nemám,a mám lcd panasonica,běžel normálně,teď je to potřetí,co se mi to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 záruku nemám,a mám lcd panasonica,běžel normálně,teď je to potřetí,co se mi to stalo hmm tak si rekni kanalizatorovi,nebo izmailovi:Dti ti to udelaji do 500 kc aspon teda kanalizator a tu televizi mas jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 hmm tak si rekni kanalizatorovi,nebo izmailovi:Dti ti to udelaji do 500 kc aspon teda kanalizator a tu televizi mas jak dlouho? Ježiš nebude to televizí :roll: Prostě má xbox víš kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ALEX2121
dneska mi najel rrod tak sem ho chvili nechal pak normalka najel box a pak zase rrod, vidi te to jako konecnou?
Edit:uz se mi rozjel, nevite cim to muze bejt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.