pHe Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 ehm.. ikdyž sem hrál aktivně CS1.6 (STEAM) tak ho stejně už hrát nemůžu.. mam win vista a nejde mi to spustit.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Máš to dobře nainstalované? Jestli se to neukončilo předčasně, zkus to znova;) Mám Windows Vista 64bit a jede vše v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 ja mam tiez steam a vistu x64 a nemam problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 ehm.. ikdyž sem hrál aktivně CS1.6 (STEAM) tak ho stejně už hrát nemůžu.. mam win vista a nejde mi to spustit.. :( No já mám sice non-steam,ale CS 1.6 mi na vistě jede:roll: ALe s tím STEAMEM asi bude problém,už sem tu viděl pár lidí,kteří si na to taky stěžovali:D Víc ti neporadím,zkus hledat :google: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 mě to jede v poho a mam taky vistu zkus to spustit jako spravce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Přeinstaluj ten STEAM,možná se posrala instalace a nebo ti třeba dali BAN na STEAMU ...8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 skus napsat na cs.vokr.com (doufam ze nedelam reklamu) tam jsou skuseni hraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 hraju na viste pres steam taky mi to neslo problem byl v ovladacich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 hraju na viste pres steam taky mi to neslo problem byl v ovladacich To je další možnost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pHe
ehm.. ikdyž sem hrál aktivně CS1.6 (STEAM) tak ho stejně už hrát nemůžu.. mam win vista a nejde mi to spustit.. :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts