iNasko Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 nevite o nejake strance ze by mi mohly poslat umd demo hry .ne jako u sony mi poslali nejaky demo disk jenom video ukazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 to se přece stahuje nikdo ti to nepošle proč taky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Presne tak,muzes si to stahnout primo na jejich strance kdyz se tam zaregistrujes...(navic dostanes ten UMD Holder):lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 yourpsp.com tam je všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Ale na UMD vyšlo spoustu dem který si jen tak nestáhneš (v EBOOTU), já mám třeba Syphon Filter: Dark Mirror demo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 fakt? nemuzes to demo dark mirror nekam upnout? prosím :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 dali byste mi stranku nejake hry ktera by mi mohli poslat demo disk nejake hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 dali byste mi stranku nejake hry ktera by mi mohli poslat demo disk nejake hry. Na Demo Disku,ktery posilaji si zadnou hru nezehrajes!!! :evil: Sou to jenom ukazky... Musis si ju stahnout v EBOOTu a hodit na kartu... A ta stranka je tady uz napsana... www.yourpsp.com Nebo nejaky dema najdes aji tady na foru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jak psal nandu tak nektera dema nejsou v ebootu a tak ti muzou poslat postou UMD demo nektere hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jak psal nandu tak nektera dema nejsou v ebootu a tak ti muzou poslat postou UMD demo nektere hry to se posila jenom do USA a kanady... jinak v USA v nekterych obchodech to rozdavaj... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Jo, asi to tak bude, když se na nějaké stránce vyskytne nabídka tak to stejně do ČR nepošlou. To svoje demo jsem ulovil v JRC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Jak ti ho dali??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Nedali. Leželo tam, ve stojánku na letáčky, tak jsem si ho vzal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 zkusim se podivat v brne mozda bude taky na stojanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 zkusim se podivat v brne mozda bude taky na stojanku A proc si neco nestahnes z netu kdyz mas 3.03 OE-B...na co dema :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iNasko Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 proste jsem se zeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iNasko
nevite o nejake strance ze by mi mohly poslat umd demo hry .ne jako u sony mi poslali nejaky demo disk jenom video ukazky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts