brizap Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Zdravím vsechny,tenhle topc jsem tu jeste nenasel,jaky dil je lepsi a proc?jestli Midnight Club 3 DUB nebo Midnight Cluv LA remix dekuji za vsechny nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 To bude stejně asi nejlepší zkusit obě ať si vyzkoušíš která ti víc sedne to ti radím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simonyi56 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Midnight Club LA remix je podle mě lepší baví mě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Musíš to zkusit sám, každý má něco do sebe, L.A mi nepříde o tolik moc lepší, zkus a uvidíš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Presne :cheesygrin: ja hral akorat 3..ale jenom chvili..ale co me na tom nejvic zaujalo je ta moznost tuningu :)ale zas po hratelnosti mi prisli lepsi NFS Undercover :)ale jak bylo napsano vejs :)kazdej musi zkusit a posoudit podle sebe :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fury Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tyhle dve hry jsou skoro stejny. V L.A. se ti akorat strida denni doba, je tam jinej pribeh, mozna trochu sirsi moznosti tuningu a jinej styl zavodu, ale za ty prachy to fakt nestoji. Radsi investuj do 3 a za zbytek si kup dalsi hru ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 L.A Má lepší Grafiku nez 3 - DUB Edition...taky se rozmejslim jaky si koupit ale koupim si L.A :-) podle videii je lepsi grafika u L.A. a mozna i Lepsi tuning :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Obe hry patri mezi ty lepsi zavodni hry...kazdemu se libi jina, nejlepsi je se kouknout na YT na videa......... L.A +Grafika DUB +podle me vice aut, motorek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Obe hry patri mezi ty lepsi zavodni hry...kazdemu se libi jina, nejlepsi je se kouknout na YT na videa.........L.A +Grafika DUB +podle me vice aut, motorek... Přesně ;) a u L.A je možná o trošku lepší tuning :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 ja volim DUB chytlo me to dosti hodne vice aut atp u L.A. asi ten lepsi tuning ale ja bych radsi DUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorobot Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Ja sem hodne na zavodni hry a myslim si ze obe tyhle hry maji neco do sebe napr. proti NFS na psp midnighty maji lepsi garfiku i tuning.A myslim si ze lepsi sou asi L.A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Hrál jsem LA Remix, nebavil mě...takže spíš ten druhej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 MC3 DUB edition je ovela lepsi nez ten novy, to nove ma absolutne nechytlo ale trojku som skoro dohral celu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Lepší je jednoznačně LA Remix. Proč? Protože u DUB 3 je při závodech dost tragickej framerate, hra viditelně nestíhá. U LA Remix engine zoptimalizovali, tam se necuká už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejdzin Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Mě víc bavilo LA.Remix Ale zase DUB má něco do sebe např.víc aut a grafika je taky v poho ale jak řikam LA.Remix se my zdá lepší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.