Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CALL OF DUTY 4 NEBo CALL OF DUTY 5 ?

rubi27

Recommended Posts

Hele nevim jak na PS3 ale myslim si že je to stejný jak na PC...CoD 4 je něco jinýho po neustavných dílech 2.světový...a docela se to asi povedlo když bude Modern Warfare 2...a CoD 5 je taky něco jinýho (tichomoří) ale zase je to 2.světová....já osobně bych bral CoD 4...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem sice vlastník PS3, ale CoD5 je imho naprd. Podle mě se prostě nepovedla nelíbí se mi, zatímco CoD4 je úplně jiný kafe. Narozdíl od pětky má naprosto suprovou kampaň, moderní zbraně atd. ale bohužel nemá Cooperative. I přes absenci coop módu bych vzal radši čtyrku než sračkoidní pětku ;). Toť můj názor

Odkaz ke komentáři

V tvém rozhodování by ti mohly pomoct peníze - pokud ti jde o originálky, CoD 4 seženeš mnohem levněji a je to skvělý, takže poměr cena/výkon výborný a na multiplayeru pořád plno.

Pětku jsem nehrál, špatný to asi zas tak nebude, ale mě už se 2. světová přejedla, takže CoD4 stálo za každou korunu :)

(a pokud stahuješ tak prostě stáhni obě a máš to :))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu