rubi27 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Napište co si myslíte:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Hele nevim jak na PS3 ale myslim si že je to stejný jak na PC...CoD 4 je něco jinýho po neustavných dílech 2.světový...a docela se to asi povedlo když bude Modern Warfare 2...a CoD 5 je taky něco jinýho (tichomoří) ale zase je to 2.světová....já osobně bych bral CoD 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 obě hry jsou super..ale já bych bral spíše Call of Duty 5, protože do serie Call of Duty se spíš hodí 2. světová válka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 4ku................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 spis petku, miluju hry z ww2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 5tku ..podporuje cooperative hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Nejsem sice vlastník PS3, ale CoD5 je imho naprd. Podle mě se prostě nepovedla nelíbí se mi, zatímco CoD4 je úplně jiný kafe. Narozdíl od pětky má naprosto suprovou kampaň, moderní zbraně atd. ale bohužel nemá Cooperative. I přes absenci coop módu bych vzal radši čtyrku než sračkoidní pětku ;). Toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 radsej 4ku ako 5ku...ak chces hrat len singe...na multiplayer je 5ka super cez coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Na PS3 jsem zkousel oba dily a doporucuji rozhodne 4. Je to konecne neco noveho. Ani se nedivim kdyz to na Playstation Network hraje více jak 6 milionu lidi, a na Xbox Live to bude myslím nějak podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 cod5 je dcl kravina,takze cod4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 jasne ze cod4 sice se mi libiley obe ale 4 je lespi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrkvova zmrzlina Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 určitě pětku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 cod4, cod5 je uplna p...c...a.. hlavne multiplayer cod5 neni moc povedenylip bychto nevystihl cod5 je proste na pi...c.......(_) Neni pravda CoD5 je dobrá pařba ..a cooperative je tky super ..dnes sme s kámošem hráli 3 hodiny v kuse a SUPER !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 V tvém rozhodování by ti mohly pomoct peníze - pokud ti jde o originálky, CoD 4 seženeš mnohem levněji a je to skvělý, takže poměr cena/výkon výborný a na multiplayeru pořád plno. Pětku jsem nehrál, špatný to asi zas tak nebude, ale mě už se 2. světová přejedla, takže CoD4 stálo za každou korunu :) (a pokud stahuješ tak prostě stáhni obě a máš to :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simonyi56 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 taky mě na pc bralo víc modern warfare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.