huhla Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Tak jsem zvědav co řeknete na toto. Potřebuješ být se svým Xbox360 mobilní nech se inspirovat: http://benheck.com/12-24-2008/pelican-case-xbox-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Docela, by mě zajímalo, kolik to váží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 me spis kolik to stoji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hezkej case :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Trosku neprakticky myslim, od toho mame PSP a DS ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Docela, by mě zajímalo, kolik to váží? 10kg minimalne, ale vozit si to autem kamkoliv kde je zasuvka je LUXUS ! tohle bych fakt chtel, jen skoda ze je to omezene na to 17", kdyby nejak vyfaral jeste jeden hdmi vystup treba pro telku tak je to nejvic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak to by se me hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Připadá mi to jak takový ty kufříky z akčních filmů. Jak slouží k odpálení bomby nebo raket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 celekm pěkný koukám dost namakaný, co myslíte přehřívá se to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 to vypada hrozne,to ta PS3 portable co se prodavala na ebay byla stokrat lepsi a i kdyby to melo stejnej case takhle u xka tak pohoda,ale tohle je fakt hnusny a priserny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 hmm...a ovladač je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deedee34 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 No nevypadá to nic moc. Mě se teda víc líbí třeba tyhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.