Robinecek Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Ahoj, chci se zeptat jak se posílaj fotky z iPhonu do iPhonu (oboje 3g) přes bluetooth. Jestli je k tomu potřeba něaka app. Díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tam je blue.tak co resite .....jo tak tim si nebuď tak jistej! Iphone bluetooth má, ale né tak jak ho využíváme my, on ho nemá sychronizovanej pro přenos souboru! Nejde si posílat mp3, obrázky, videa atp. Jo a pro odpověď: zkus se podívat např. iphoneaplikace.eu nebo iphone.cables.cz, mohli by jsi tam najít nějaké užitečné aplikace. Pro přenos dat mezi iPhony. Myslim, že už nějaká aplikace je, ale nevim to jistě;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Tu mas aj presne odkaz http://iphoneaplikace.eu/prenos-dat-pre-bluetooth-a-iphone/ - takze coskoro to tu bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 A ještě taková otázka musí bejt JB co ? :D Já ho sice mám ale ze tridi kdo ma iP tak ne-e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 A ještě taková otázka musí bejt JB co ? :D Já ho sice mám ale ze tridi kdo ma iP tak ne-e. Měl by bejt JB, na tom druhym to nespustíš......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Cawes,ete takovy blby dotaz ..iPhone nemam(budu kupovat) Ale s tou aplikaci muzu posilat soubory z Iphone do jineho telefonu a naopak ??Diky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Zatim nemuzu protoze ta app jeste nevysla ale snad co nejdrive vyjde a pak budes moct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.