creppers Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 prosim vás existuje nějakej emulátor na psp?mám doma stahly hry na psp a čekám až si ho budu moc cracknout a při tom čekání bych si třeba nějakou hru zahrál.:cheesygrin:diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 1)Asi myslíš emulátor PSP na PC ne? 2)Pokud ano , jsi ve špatné sekci 3)Žádný použitelný PSP emu zatím není...zkoušel sem je a ani jeden sem nerozjel... 4)Neříká se tomu cracknutí ale flashnutí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 creppers Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 No jo tak zas tolik nedělej ale diky:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lidmil11 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 jjjj (cracknutí) hihi začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 jjjj (cracknutí) hihi začátečník No ono ty jsi taky dobrej!!!!! Místo rady se mu vysměj jo to je fér! On je třeba začátečník ale taky čekal na slušnou odpověď a koukám že od tebe se ji opravdu nedočkal! Já jsem třeba taky lama ale něco málo o tom už vím a myslím si že i ty sám si někdy začínal a nemyslím si že si byl od začátku machr!!!! Nebo snad ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
creppers
prosim vás existuje nějakej emulátor na psp?mám doma stahly hry na psp a čekám až si ho budu moc cracknout a při tom čekání bych si třeba nějakou hru zahrál.:cheesygrin:diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts