radator Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 pls mohl by jste mi někdo poradit ohleně této stránky - rusky neumím a jestli ty hry jdou od tam sosat
0 H4nys Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 jj jdou lae musiš se tam zaregistrovat..!
0 kulis Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 A jde tam nekde nastavit anglictina? nebo jinej jazyk nez rusky?
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 A jde tam nekde nastavit anglictina? nebo jinej jazyk nez rusky? Ne-e jde to bouzel jenom rusky,ale mas to vsude to samy takze to nejak odhadnes me se to taky povedlo...:lol:
0 ramalamadingdong Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 ja nastesti vim trochu rusky :)
0 NecroMachine Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Ja tože panimaju pa rucki. No ně mnogo. Tak se tam zkusim přihlásit.
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-)
0 placek Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-) Myslím ,že nejlepší je se naučit rusky.Já ji naštěstí měl 12 let ve škole.
0 jirka71 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-) Myslím ,že nejlepší je se naučit rusky.Já ji naštěstí měl 12 let ve škole.Ja ji mel taky ale dneska uz si prd pamatuju :lol: Nastesti se nevyplnilo to co na vtloukali do palice ze z rustinou se domluvime po celym svete :lol:
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-) Myslím ,že nejlepší je se naučit rusky.Já ji naštěstí měl 12 let ve škole. tak dobre, :D ale asi se shodnem na tom ze nam, co uz se ve skole ucime anglicky ten odkaz mozna pomuze... :)
0 placek Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Fuj s Rustinou je ti k prdu. To se pleteš! Začíná být docela v kurzu.A navíc v Karlových Varech je všechno Rusů,ne?
0 bartokar Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 dada ja tože učil v škole dvacať ljet tamu nazad.no pa rusky ja panjemaju němnožko. :lol:
0 Brokoslav Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-) Myslím ,že nejlepší je se naučit rusky.Já ji naštěstí měl 12 let ve škole.Ja ji mel taky ale dneska uz si prd pamatuju :lol: Nastesti se nevyplnilo to co na vtloukali do palice ze z rustinou se domluvime po celym svete :lol: hmm taky rusky umín.. dokonce to používám v práci :lol: .. holt sme už samý starý páky v tomhle vláknu :D , dneska každej jede jenom angličtinu, přitom to je škoda, ruskej internet je docela zajímavej 8)
0 san andreas Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 me je 14 a umim mluvit rusky cist a psat jeste ne
0 placek Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-) Myslím ,že nejlepší je se naučit rusky.Já ji naštěstí měl 12 let ve škole.Ja ji mel taky ale dneska uz si prd pamatuju :lol: Nastesti se nevyplnilo to co na vtloukali do palice ze z rustinou se domluvime po celym svete :lol: hmm taky rusky umín.. dokonce to používám v práci :lol: .. holt sme už samý starý páky v tomhle vláknu :D , dneska každej jede jenom angličtinu, přitom to je škoda, ruskej internet je docela zajímavej 8) Jasně ,že je ruskej web z hlediska Warezu nadmíru zajímavej.Ale je to taky o tom,že s nějakou Angličtinou už dávno nevystačíš! Až budeš schánět práci ,tak jsou optimální 2-3 cizí jazyky.(včetně i té ruštiny).
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2007 lamy ste...:D vyv neznate www.babelfish.altavista.com ? vyberte si preklad z rustiny do anglictiny a hodte tam link ty stranky... on vam to babelfish prelozi...akorat tu registraci musite provist na ty originalni neprelozeny strance myslim ;-) Myslím ,že nejlepší je se naučit rusky.Já ji naštěstí měl 12 let ve škole.Ja ji mel taky ale dneska uz si prd pamatuju :lol: Nastesti se nevyplnilo to co na vtloukali do palice ze z rustinou se domluvime po celym svete :lol: hmm taky rusky umín.. dokonce to používám v práci :lol: .. holt sme už samý starý páky v tomhle vláknu :D , dneska každej jede jenom angličtinu, přitom to je škoda, ruskej internet je docela zajímavej 8) Jasně ,že je ruskej web z hlediska Warezu nadmíru zajímavej.Ale je to taky o tom,že s nějakou Angličtinou už dávno nevystačíš! Až budeš schánět práci ,tak jsou optimální 2-3 cizí jazyky.(včetně i té ruštiny). no jasny..tak ja mam ve skole (na gymplu) 2 jazyky...+ cestinu samozrejme :D
Otázka
radator
pls mohl by jste mi někdo poradit ohleně této stránky - rusky neumím a jestli ty hry jdou od tam sosat
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts