Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Koupil sem si PSP wifi USB klic... Ten,ktery je tady na foru doporucovan http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html Uz se stim trapim asi dva dny a porad nic hledal sem aji tady na foru a skousel,ale nikdy se me to nepovede...:( Vzdycky kdyz dam scan tak me to najde...signal mam vzdycky 100%... Potom se to spojuje s Acces pointem to je taky vzdycky v pohode... Kdyz se spoji tak napise "Obtaining IP address" A nakonec "A connection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out" Timto vzdycky skoncim a dal se nodostanu :( Docela sem se tesil jak si zahraju po netu a nic,nevite prosim nekdo co stim...nebo nemel pripadne nekdo stejnej problem...??? Moc diky za rady...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 No bude asi ten klíč A-link že? Zkus nastvit IP adresu toho klíče manuálně. Jinak pak ti pomůže dutch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 No bude asi ten klíč A-link že? Zkus nastvit IP adresu toho klíče manuálně. Jinak pak ti pomůže dutch To sem prave taky skousel a nic...:( Jj a je to A-link... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 s tím mi radil dutch...zkus mu napsat určitě ti poradí..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Tak ja to skusim jinak diky...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 nastav most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Takze uz me to jede...:) Napsal sem Dutchovy a ten mi pomohl,otravoval se stim vcera aji dneska aspon 3 hodiny... Tak mu chci strasne moc podekovat...bez neho bych to asi nikdy nerozjel...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Presne tak,myslim ze by tu cenu mel mit hned...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Presne tak,myslim ze by tu cenu mel mit hned...:D ta se dává až na sklonku života, tak mu přej.............. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Presne tak,myslim ze by tu cenu mel mit hned...:D ta se dává až na sklonku života, tak mu přej.............. :D Tak aspon nejakou "preventivni" nez se k tomu sklonku zivota priblizi,ale strasne mu ji preju...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K@L-EL Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 lol lidi já nevym čím to ale mě to píše furt Conection:Failed nevíte co to je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2007 Neporadi mi s tim nastavenim nekdo? Kdyz uz s tim Dutch kazdymu radil tak uz tady musi bejt spousta zkusenejch lidi, takzy skoncim u optaining IP address. PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T0d Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 JJ Uplne tu stjenou chybu mi to taky hází a mam taky A-Link, nemáte nekdo kontakt na DUTCHE?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Já mám stejný problém jako Jack mohl bys mi poradit pls? thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Napiště DUTCHOVI PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Napsal jsem mu ale neodepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godlike Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 To je hrozny tohle vsude kazdy pise jak to vyresil a ze nekomu dekuje ale napsat cim to asi tak mohlo byt nikoho nenapadne ? :( pak se tu akorat mnozi topicy s timhle problemem, ktery postihl i me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godlike Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 takze jsem hledal trochu vic a pomohlo mi tohle zdar takze bez do ovladacich panelu potom tam dej pripojeni k siti a internetu a potom sitova pripojeni mely by se ti obevit tvoje pripojeni najdi si to tvoje presco chodis na net v pocitacu a dej na nej pravi tlacitko a vlastnosti a najed na upresnit potom nastav vse podle obrazku a dej OK:http://img300.imageshack.us/img300/9197/86800204me1.png potom dej vlastnosti na prepojeni ktery ti vytvoril wifi klic klikni na protokol site internet (tcp/ip) a dej vlastnosti: adresa ip: 192.168.0.1 maska podsite: 255.255.255.0 a dej ok a melo by ti to uz fungovat dal uz musis v psp vyhladat svuj wifi klic a dal uz vis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hoj ..dneska me prisel usb wifi klic a-link a pise me to chybu A connection error has occured.The Attempt to obtain the IP address timed out. pls poradte mi :( my icq 274-247-620 nebo napiste tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 hoj ..dneska me prisel usb wifi klic a-link a pise me to chybu A connection error has occured.The Attempt to obtain the IP address timed out. pls poradte mi :( my icq 274-247-620 nebo napiste tady na foru mas spatnej signal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 mno nwm ,signal mam 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 mno nwm ,signal mam 100% me se to stava taky ze mam 100% ale to co ti to pise znamena:Cas pro ziskani IP adresy vyprsel- tak to bude signalem ne? i gdyz to pise 100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 muze mit nastaveno v psp ziskani adresy z dhcp ... a to ten klic nemusi umet. signalem bych rekl ze to nebude. btw kdyby nemel signal, ani se to k tomu ziskavani ip adresy nedostane. ze vyprsel cas, znamena ze vyprsel timeout dany pro ziskani ip adresy z dhcp serveru, ne ze neni signal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 diky za odpovedi ,ale uz mi to jde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 diky za odpovedi ,ale uz mi to jde:) LOL, tohle je nejlepsi "uz mi to jde..", ale mohl by jsi pro dalsi napsat jak jsi to spravil, bo cim to bylo ? ... zase se to tu bude mnozit - ja ten problem nemam, me je to jedno, ja mam klasifikovany poradny AP, narozdil od tohodle zmetka :) ale taky by me zajimalo cim to muze bejt, rad bych poradil... ale netusim.. (jj DHCP tj jasny, sdileny netu vi widlich, jasny, nastavit manualni IP jasny, a co dal ?..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jack
Koupil sem si PSP wifi USB klic...
Ten,ktery je tady na foru doporucovan http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html
Uz se stim trapim asi dva dny a porad nic hledal sem aji tady na foru a skousel,ale nikdy se me to nepovede...:(
Vzdycky kdyz dam scan tak me to najde...signal mam vzdycky 100%...
Potom se to spojuje s Acces pointem to je taky vzdycky v pohode...
Kdyz se spoji tak napise "Obtaining IP address"
A nakonec "A connection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out"
Timto vzdycky skoncim a dal se nodostanu :(
Docela sem se tesil jak si zahraju po netu a nic,nevite prosim nekdo co stim...nebo nemel pripadne nekdo stejnej problem...???
Moc diky za rady...:lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts