Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Koupil sem si PSP wifi USB klic... Ten,ktery je tady na foru doporucovan http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html Uz se stim trapim asi dva dny a porad nic hledal sem aji tady na foru a skousel,ale nikdy se me to nepovede...:( Vzdycky kdyz dam scan tak me to najde...signal mam vzdycky 100%... Potom se to spojuje s Acces pointem to je taky vzdycky v pohode... Kdyz se spoji tak napise "Obtaining IP address" A nakonec "A connection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out" Timto vzdycky skoncim a dal se nodostanu :( Docela sem se tesil jak si zahraju po netu a nic,nevite prosim nekdo co stim...nebo nemel pripadne nekdo stejnej problem...??? Moc diky za rady...:lol:
0 SEMRY Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 No bude asi ten klíč A-link že? Zkus nastvit IP adresu toho klíče manuálně. Jinak pak ti pomůže dutch
0 Jack Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 No bude asi ten klíč A-link že? Zkus nastvit IP adresu toho klíče manuálně. Jinak pak ti pomůže dutch To sem prave taky skousel a nic...:( Jj a je to A-link...
0 H4nys Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 s tím mi radil dutch...zkus mu napsat určitě ti poradí..!
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Takze uz me to jede...:) Napsal sem Dutchovy a ten mi pomohl,otravoval se stim vcera aji dneska aspon 3 hodiny... Tak mu chci strasne moc podekovat...bez neho bych to asi nikdy nerozjel...:lol:
0 will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Presne tak,myslim ze by tu cenu mel mit hned...:D
0 will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Presne tak,myslim ze by tu cenu mel mit hned...:D ta se dává až na sklonku života, tak mu přej.............. :D
0 Jack Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Dutch má naštěstí s námi se všemi převeliké pochopení a budiš mu za to Jordán mělký........... :D ......Dutch dostane jednou cenu za celoživotní přínos pro tohle fórum.........Dutchi SONY tě za nejlepší návod a neustálou pomoc nám lamám miluje...... :D Presne tak,myslim ze by tu cenu mel mit hned...:D ta se dává až na sklonku života, tak mu přej.............. :D Tak aspon nejakou "preventivni" nez se k tomu sklonku zivota priblizi,ale strasne mu ji preju...:)
0 K@L-EL Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2007 lol lidi já nevym čím to ale mě to píše furt Conection:Failed nevíte co to je???
0 VINC Odesláno Květen 27, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2007 Neporadi mi s tim nastavenim nekdo? Kdyz uz s tim Dutch kazdymu radil tak uz tady musi bejt spousta zkusenejch lidi, takzy skoncim u optaining IP address. PLS
0 T0d Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2007 JJ Uplne tu stjenou chybu mi to taky hází a mam taky A-Link, nemáte nekdo kontakt na DUTCHE??
0 hotdog Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2007 Já mám stejný problém jako Jack mohl bys mi poradit pls? thx
0 godlike Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2007 To je hrozny tohle vsude kazdy pise jak to vyresil a ze nekomu dekuje ale napsat cim to asi tak mohlo byt nikoho nenapadne ? :( pak se tu akorat mnozi topicy s timhle problemem, ktery postihl i me.
0 godlike Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2007 takze jsem hledal trochu vic a pomohlo mi tohle zdar takze bez do ovladacich panelu potom tam dej pripojeni k siti a internetu a potom sitova pripojeni mely by se ti obevit tvoje pripojeni najdi si to tvoje presco chodis na net v pocitacu a dej na nej pravi tlacitko a vlastnosti a najed na upresnit potom nastav vse podle obrazku a dej OK:http://img300.imageshack.us/img300/9197/86800204me1.png potom dej vlastnosti na prepojeni ktery ti vytvoril wifi klic klikni na protokol site internet (tcp/ip) a dej vlastnosti: adresa ip: 192.168.0.1 maska podsite: 255.255.255.0 a dej ok a melo by ti to uz fungovat dal uz musis v psp vyhladat svuj wifi klic a dal uz vis....
0 v@lda Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2007 hoj ..dneska me prisel usb wifi klic a-link a pise me to chybu A connection error has occured.The Attempt to obtain the IP address timed out. pls poradte mi :( my icq 274-247-620 nebo napiste tady na foru
0 Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2007 hoj ..dneska me prisel usb wifi klic a-link a pise me to chybu A connection error has occured.The Attempt to obtain the IP address timed out. pls poradte mi :( my icq 274-247-620 nebo napiste tady na foru mas spatnej signal
0 Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2007 mno nwm ,signal mam 100% me se to stava taky ze mam 100% ale to co ti to pise znamena:Cas pro ziskani IP adresy vyprsel- tak to bude signalem ne? i gdyz to pise 100?
0 ogami Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2007 muze mit nastaveno v psp ziskani adresy z dhcp ... a to ten klic nemusi umet. signalem bych rekl ze to nebude. btw kdyby nemel signal, ani se to k tomu ziskavani ip adresy nedostane. ze vyprsel cas, znamena ze vyprsel timeout dany pro ziskani ip adresy z dhcp serveru, ne ze neni signal.
0 v@lda Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2007 diky za odpovedi ,ale uz mi to jde:)
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2007 diky za odpovedi ,ale uz mi to jde:) LOL, tohle je nejlepsi "uz mi to jde..", ale mohl by jsi pro dalsi napsat jak jsi to spravil, bo cim to bylo ? ... zase se to tu bude mnozit - ja ten problem nemam, me je to jedno, ja mam klasifikovany poradny AP, narozdil od tohodle zmetka :) ale taky by me zajimalo cim to muze bejt, rad bych poradil... ale netusim.. (jj DHCP tj jasny, sdileny netu vi widlich, jasny, nastavit manualni IP jasny, a co dal ?..)
Otázka
Jack
Koupil sem si PSP wifi USB klic...
Ten,ktery je tady na foru doporucovan http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html
Uz se stim trapim asi dva dny a porad nic hledal sem aji tady na foru a skousel,ale nikdy se me to nepovede...:(
Vzdycky kdyz dam scan tak me to najde...signal mam vzdycky 100%...
Potom se to spojuje s Acces pointem to je taky vzdycky v pohode...
Kdyz se spoji tak napise "Obtaining IP address"
A nakonec "A connection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out"
Timto vzdycky skoncim a dal se nodostanu :(
Docela sem se tesil jak si zahraju po netu a nic,nevite prosim nekdo co stim...nebo nemel pripadne nekdo stejnej problem...???
Moc diky za rady...:lol:
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts