karlospajdos Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Čus, chci se zeptat k čemu je to, mám to v xku v menu a nevim jestli je to k něčemu... Jmenuje se to Win a Home Theater a je tu nějaká aktivace..... Dík za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 tak tohle by me taky zajimalo tohle slysim poprve že tamněco takového existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 No mám to tam asi dva dny viď a právě že by mě to mrtě zajímalo..... Už tam mám zas v nabídce nový to Win a Home Theater a je to asi nějaký sledování filmů přes xko nebo co, lae musíš si to zaplatit asi.... Fakt by mě to mrtě zajímalo k čemu to je a jestli se to vyplatí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karlospajdos
Čus, chci se zeptat k čemu je to, mám to v xku v menu a nevim jestli je to k něčemu... Jmenuje se to Win a Home Theater a je tu nějaká aktivace..... Dík za info....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.