karlospajdos Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 Čus, chci se zeptat k čemu je to, mám to v xku v menu a nevim jestli je to k něčemu... Jmenuje se to Win a Home Theater a je tu nějaká aktivace..... Dík za info.... Citovat
0 Xmatrix Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 tak tohle by me taky zajimalo tohle slysim poprve že tamněco takového existuje Citovat
0 karlospajdos Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2009 No mám to tam asi dva dny viď a právě že by mě to mrtě zajímalo..... Už tam mám zas v nabídce nový to Win a Home Theater a je to asi nějaký sledování filmů přes xko nebo co, lae musíš si to zaplatit asi.... Fakt by mě to mrtě zajímalo k čemu to je a jestli se to vyplatí..... Citovat
Otázka
karlospajdos
Čus, chci se zeptat k čemu je to, mám to v xku v menu a nevim jestli je to k něčemu... Jmenuje se to Win a Home Theater a je tu nějaká aktivace..... Dík za info....
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.