david309 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Jak mam udelat aby mi sel inernet psp a nebo mohl hrat po internetu hry??Kdyz nemam wifi klič a mam router??pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Pripoj se na IP routeru a nastav si WLAN (zabezpeceni, heslo, atp.) a potom zapni WLAN Switcher na PSP, dej Settings -> Network Settings -> Infrastrcture -> [ New Connection ] -> Scan -> ( zvol to svoje ) -> ( proklikej se ke konci ) a voila.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Co třeba pohledat po foru? Já vim, moc těžká práce - radši vytvořim novej topic, zde na foru je tutorial jak na net. http://console-forum.net/showthread.php?t=241 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david309
Jak mam udelat aby mi sel inernet psp a nebo mohl hrat po internetu hry??Kdyz nemam wifi klič a mam router??pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts