Moren Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2007 Ahoj vsem. Mam maly problem v tehle hre. Nedari se mi skolit Mysteria. Je to ten level kde je nekolikrat a odstreluje me. Mate nekdo pro tenhle level nejakou radu? Podarilo se mi ho jen parkrat zasahnout pestmi jinak nic. :( Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 http://db.gamefaqs.com/portable/psp/file/spider_man_2_psp.txt Podle rejstriku si najdi kde jsi a mozna i zjistis jak na nej ;-) Citovat
flY1 Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2007 Ahoj vsem. Mam maly problem v tehle hre. Nedari se mi skolit Mysteria. Je to ten level kde je nekolikrat a odstreluje me. Mate nekdo pro tenhle level nejakou radu? Podarilo se mi ho jen parkrat zasahnout pestmi jinak nic. :( jenom se zeprám jak se ti ta hra líbí? Citovat
Moren Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2007 Dobry kluci, dik. Uz jsem to zmaknul. Ted visim o dva levely dal. :) Chtelo to jen vice a vice snahy. Pak jsem prisel na par figlu co se mu nelibi a byl dole. :) Hra se mi libi dost. Mam PSP teprve tyden a parim prevazne jen tuhle hru. Parada grafika. Chtel bych zkusit jeste PSX hry - hlavne Diablo, Descent a Comand&Conquer. Ale nemuzu je sehnat ty co jsem sehnal zase nejdou spustit. Cetl jsem nekde neco o POPS a dalsich vecech, ale mel bych na vas takovych otazek, ze bych mel radeji zalozit nove vlakno. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.