Moren Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Ahoj vsem. Mam maly problem v tehle hre. Nedari se mi skolit Mysteria. Je to ten level kde je nekolikrat a odstreluje me. Mate nekdo pro tenhle level nejakou radu? Podarilo se mi ho jen parkrat zasahnout pestmi jinak nic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 http://db.gamefaqs.com/portable/psp/file/spider_man_2_psp.txt Podle rejstriku si najdi kde jsi a mozna i zjistis jak na nej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Ahoj vsem. Mam maly problem v tehle hre. Nedari se mi skolit Mysteria. Je to ten level kde je nekolikrat a odstreluje me. Mate nekdo pro tenhle level nejakou radu? Podarilo se mi ho jen parkrat zasahnout pestmi jinak nic. :( jenom se zeprám jak se ti ta hra líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moren Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Dobry kluci, dik. Uz jsem to zmaknul. Ted visim o dva levely dal. :) Chtelo to jen vice a vice snahy. Pak jsem prisel na par figlu co se mu nelibi a byl dole. :) Hra se mi libi dost. Mam PSP teprve tyden a parim prevazne jen tuhle hru. Parada grafika. Chtel bych zkusit jeste PSX hry - hlavne Diablo, Descent a Comand&Conquer. Ale nemuzu je sehnat ty co jsem sehnal zase nejdou spustit. Cetl jsem nekde neco o POPS a dalsich vecech, ale mel bych na vas takovych otazek, ze bych mel radeji zalozit nove vlakno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.