kolci Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ako sa daju vymazat avatarov? Som si ich stiahol, ale kedze nemam hdd tak mi zbytocne zaberaju miesto v pameti. Ak sa to tu uz riesilo tak sorry, len som to nemohol nikde najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ako sa daju vymazat avatarov? Som si ich stiahol, ale kedze nemam hdd tak mi zbytocne zaberaju miesto v pameti.Ak sa to tu uz riesilo tak sorry, len som to nemohol nikde najst. no normalne najed na memory device tam najdi ty avatary a smaz je ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolci Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Tak tam som ich hladal ale niesu tam. Su tam iba save a profile atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Tak tam som ich hladal ale niesu tam. Su tam iba save a profile atd. tak zformatuj kartu ale tim vse vymaze jinak nevim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolci Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 uz som to vyriesil dal som delete upload systeme, alebo take cosi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kolci
Ako sa daju vymazat avatarov? Som si ich stiahol, ale kedze nemam hdd tak mi zbytocne zaberaju miesto v pameti.
Ak sa to tu uz riesilo tak sorry, len som to nemohol nikde najst.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.