Xmatrix Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 tak u tehle diskuze jsem se vážně pobavil měla to byt diskuze o KL2 ale zrhlo se to na valku konzoli Xbox360 vs PS3 dávám to tady jenom pro pobaveni ale pokud by to tady adminum vadilo necht to jest smazano:) http://bonusweb.idnes.cz/diskuse/Article.A090128_145554_bw-ps3-recenze_vdp.idn?page=1&vlakno= edit muzete to presunout do pokecu sekl jsem se v sekci omluva adminum za pridelanou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Jn to samý vidím u každe druhe recenze na hrej ... A už mě to po pravdě začíná dost sr*át , protože když chci vědět co si o té hře myslí ostatní tak se většinou jen dovím že Xbox je na hovno a jedina dobra konzole co je je PS3 protože má Blue-ray atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.