kucis Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Čaute všichni, dneska mi vypršel gold účet a počítal jsem s tím, že se mi automaticky zapne silver účet, ale zůstal mi tam jenom ten gold. Nevíte někdo ja to přepnout ať tam vidím, aspoň novinky z herníhi světa atd, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 no ono se ti to ma prepnout automaticky a jestli ne tak muzes byt jenom rad ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 no ono se ti to ma prepnout automaticky a jestli ne tak muzes byt jenom rad ne? No právě že ne, no nevím, prostě jsme zapl teďka xko a mě to napsalo, že live mám nedostupný a bude fungovat normálně, až jak si ho zase koupím a gold mi zůstal normálně přihlášený, ale zmizely mi z nabídky všechny novinky, videa, update do her atd, mám tam jenom Friends a My Xbox, o to se mi jedná 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 tak to je divny a mas vubec v xku zaplej net??kdyz ho nemas pripojenej tak tam ty hle ikony sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 tak to je divny a mas vubec v xku zaplej net??kdyz ho nemas pripojenej tak tam ty hle ikony sou. Jistě, že mám, ti říkám, že jsem normálně na goldu, si píšu s kámošem zprávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 to je nějaká blbost. ... po vypršení gold naskočí automaticky silver ... nevim kde je problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 to je nějaká blbost. ... po vypršení gold naskočí automaticky silver ... nevim kde je problém až po hodině se mi to teprve z gold účtu odhlásilo a při přihlášení už se mě zeptalo, jestli prodloužit gold nebo peřpnout na silver, takže vyřešeno PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Čaute všichni, dneska mi vypršel gold účet a počítal jsem s tím, že se mi automaticky zapne silver účet, ale zůstal mi tam jenom ten gold. Nevíte někdo ja to přepnout ať tam vidím, aspoň novinky z herníhi světa atd, díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts