ojtisek Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Mám LCD monitor 22, 1680x1050,DVI,VGA 1.Lze připojit HDMI do tohoto monitoru?A jak se k xboxu připojí reproduktory? 2.Je menu xboxu CZ/EN? 3.Jak se propojuje počítač a xbox? Prosím neodazujte mě na jiné topicy!!!Odpovězte zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Mám LCD monitor 22, 1680x1050,DVI,VGA1.Lze připojit HDMI do tohoto monitoru?A jak se k xboxu připojí reproduktory? 2.Je menu xboxu CZ/EN? 3.Jak se propojuje počítač a xbox? Prosím neodazujte mě na jiné topicy!!!Odpovězte zde 1.do monitoru? mas verze s nebo bez a do ceho to das to ma HDMI nebo koupis redukci/optical kabel nebo pripojis repro na televizi 2.EN ano CZ ne(mozna naky update na CZ uz je) 3.Lan kabel (UTP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 3. UTP kabel, nebo Wifi ... po prikoupeni wifi modulu do Xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 do tvyho monitoru to pripojis pres vga kabel, kterej se k xku da koupit a na xku pak nastavis rozliseni 1680x1050. zvuk pripojis bud do repraku v monitoru nebo do nejakeho jineho zarizeni, ktere podporuje opticky vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 do tvyho monitoru to pripojis pres vga kabel, kterej se k xku da koupit a na xku pak nastavis rozliseni 1680x1050. zvuk pripojis bud do repraku v monitoru nebo do nejakeho jineho zarizeni, ktere podporuje opticky vstup. takze muzu primo do monitoru pripojit reproduktory a zvuk pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 vga kabel zvuk neprenasi , je veden zvlast ve dvou cinchich , jako stereo signal a nebo optickym vystupem ... Takze se mrkni jestli tvuj monitor ma patricny audio vstup a vestavene repracky . Pokud ne tak zvuk budes muset vyresit zvlast pres nejake ty bedynky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 vga kabel zvuk neprenasi , je veden zvlast ve dvou cinchich , jako stereo signal a nebo optickym vystupem ...Takze se mrkni jestli tvuj monitor ma patricny audio vstup a vestavene repracky . Pokud ne tak zvuk budes muset vyresit zvlast pres nejake ty bedynky... a pres HDMI by sel i zvuk se zapojením reproduktorů do monitoru?A jde zapojit HDMI do DVI?jinak moc dekuju, konecne se da kecat nekde kde tomu rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Tak prvni otazku nevim , ale spis bych rekl ze to nepujde , zalezi na typu monitoru . Kazdopadne zvuk jak rikam muzes vyvist normalne zvlast z AV vystupu xka , klasickym kabelem co jsi k xku dostal A takto si pohodlne zapojis bedny pokud by to pres hdmi nepodporovalo ... Druha otazka : Jo HDMI to DVI kabl je taky bezne k dostani ke koupi . Ale zase dvi nevede zvuk , takze plati o zvuku to same co u VGA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 takze zvuk mam vyřešený,ten zapojím AV kabelem z xboxu do repreaku. A HDMI do DVI je redukce a ta stojí kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 http://letmegooglethatforyou.com/?q=hdmi+dvi+redukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 http://letmegooglethatforyou.com/?q=hdmi+dvi+redukce jsem se koukal ted na seznamu a jaky kabel resp.jakou cenu bys mi doporučil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Treba tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221 Osobne ho odskouseny nemam , ale v komentarich ho docela chvali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Treba tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221Osobne ho odskouseny nemam , ale v komentarich ho docela chvali... Díky moc, dávám THX za všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 a k tomu zvuku ještě to staci koupit prodluzovak 3.5 mm jack s volnejma koncema a zapojit ho jedním koncem do jiz dodávaného kabelu a druhým koncem do repreáků?JSOU TYTO KABELY KOMPATIBILNÍ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Hele tady jsem ti to nakreslil... (dělal jsem to narychlo :-P)http://img228.imageshack.us/img228/3929/lolzr3.png Zvuk se ti povede ze dvou cinchu.. ty potrebujes redukci http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/image-shop/37294/original/redukce-jack-3-5mm-2x-cinch.jpg jenže to ti dá jack "male" ty potřebuješ "female" takže ještě http://www.ezk.cz/e-shop/img/det/red033.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 aha,ja myslel ze ty dva kabely zapojím do redukce s vga(video) a tím jedním kabelem to půjde rovnou spojit s reproduktory.KDYZTAK SEM JESTE HOD NEJAKY CENY A ODKAZY NA KOUPI TĚCH REDUKCÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Ten obrázek je dobrej...díky Ale nenaskreslil by někdo podobný akorát podrobnější s názvy kabelů a zapojením do monitoru od počítače s VGA a připojení repreáků k xboxu A taky jak se dávají kabely(I BARVY KABELŮ) A budu si kdyžtak kupovat xbox 60GB PRO takže tam budou ty HD AV kabely nebo co Byl bych moc vděčný komukoliv a dám mu co nejvíc THX budu moct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ojtisek
Mám LCD monitor 22, 1680x1050,DVI,VGA
1.Lze připojit HDMI do tohoto monitoru?A jak se k xboxu připojí reproduktory?
2.Je menu xboxu CZ/EN?
3.Jak se propojuje počítač a xbox?
Prosím neodazujte mě na jiné topicy!!!Odpovězte zde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.