Kaktus Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Hoj,hele mám 3.01 a potřebuju ho dát na 3.03,ale newím kam přeně ho dát do šložky,mám ho už staženej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 hod to do PSP/GAME/UPDATE slozku update musis vytvorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Jo a je to firmware a ne firewall to si pleteš s ochranou PC :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 nie je to firewall, ale firmware a v zlozke GAME urob podzlozku "UPDATE" a tam to nahraj, potom v PSP vlezies na kartu na hry a bude tam ikona upgradeu... 8) EDIT: sice ma predbehli, ale nevadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaktus Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Jo sry,jsem amatér:D jem si to dneska koupil:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaktus Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Jo a hele když mi nejde odejít ze hry,mačkám HOME,myslíš,že to bude tím firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaktus Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Jo,tak jsem tam dal tu složku UPDATE a tam ho hodil a napsalo to pak v PSP:Corrupted data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kaktus
Hoj,hele mám 3.01 a potřebuju ho dát na 3.03,ale newím kam přeně ho dát do šložky,mám ho už staženej...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts