kweensey Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 17, 2009 usakc: Pred vypnutim programu si hodnotu taktu uloz do souboru a po zapnuti ji precti a nataktuj na prectenou velikost. V XMB ti to asi nepujde, jelikoz plugin, pres ktery by se to muselo udelat, by musel byt kernel a pres ten se mi jeste nepodarilo cist ze souboru - zkousel jsem to tydny.. ;) Inpernak: jj, skoda to je.. :D O prazdninach ale snad pujdu na brigadu a na opravu si vydelam. Pokracovat urcite budu, protoze zatinam mit abstak a nemuzu se dockat, az zas neco udelam. Mam reinstallovany PC od te doby, co jsem programoval, takze jsem nemel Cygwin a vcera jsem ho instaloval. Vse bez jedineho problemu. Jestli chces, muzu ti napsat presny navod, jak jsem to delal a slo mi to na prvni pokus bez jedine chyby. Citovat
Inpernak Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2009 Cygwin uz jsem vyresil :) rad bych kdybi jsi nekdy pozdeji udelal v c++ nejake jednoduche menu :) treba jako recorvery ... Nevzpominas si jak udelat aby se text v app psal pod sebe treba takto: Blablabla Blabla a ne za sebou Blablabla . Blablabla ... prostě jako na PC Enter jen v c++ Citovat
Sir Jarousek Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2009 Vypiš \n Menu uděláš jednodušše - cyklus, který skončí po stisknutí třeba křížku. Budeš si pamatovat, na kterým políčku je (pokud dá šipku dolů, navýšíš tohle číslo 1, pokud šipku na horu, snížíš ho o jedna). Citovat
Inpernak Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2009 kde jak a kam mam vypsat /n ? a co to vubec je ?:D Citovat
Sir Jarousek Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2009 Nauč se nejdřív trochu programovat (třeba na builderu jsou slušný tutorialy na c). Tohle: printf ("jarek \n jarek"); vypíše následující: jarek jarek Citovat
Inpernak Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2009 promin ,ale nejde mi to ani kdyz to delam rucne ani kdyz to zkopiru primo z tveho postu proste kdyz dam printf ("Jarek /n Jarek ") tak psp vypíše Jarek /n Jarek :( Citovat
gatuso13 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 protoze mas blby lomitko ! / a todle \ je rozdil ! pouzivej \ (pravy ALT + q) ... Citovat
pakosak Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2011 Dokázal by někdo do CFW přidat český jazyk do celého psp? kdyby měl zdrojový kod? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.