Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA IV Multiplayer - Starting game...

awol

Recommended Posts

Obcas se mi stane ( vcera se mi to stalo 5x za sebou ) ze jdu do multiplayer hry a kdyz spravce spusti hru, tak se mi zobrazi "Starting game..." a na tom to zatuhne. Slysim dal voicechat, ale hra nenabiha. Musim skocit do dashboardu a spustit znova.

Pritom se mi bez problemu spousti i hra s 12ti lidma, takze NATem to asi nebude. Je to problem se siti, nebo primo nejakej bug v GTAIV multi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obcas se mi stane ( vcera se mi to stalo 5x za sebou ) ze jdu do multiplayer hry a kdyz spravce spusti hru, tak se mi zobrazi "Starting game..." a na tom to zatuhne. Slysim dal voicechat, ale hra nenabiha. Musim skocit do dashboardu a spustit znova.

Pritom se mi bez problemu spousti i hra s 12ti lidma, takze NATem to asi nebude. Je to problem se siti, nebo primo nejakej bug v GTAIV multi?

Jestli máš to GTA IV pálenou, tak je asi špatně vypálená a jestli je origoš, tak budeš mít asi problém s Wifi, jinak nevím.:roll:

Odkaz ke komentáři

Mě se tohle stává taky dost často, prostě starting a sek. Mám GTA origo, ale řešení nemám, myslím, že to je prostě jenom nějaký bug, taky mě jiné hry po netu jedou naprosto v pohodě. Takže to prostě asi neřeš. Někdy to jde několik dní v pohodě a pak přijde hodina, kdy se mi to sekne třeba 6x po sobě.

Dalšímu kamarádovi to dělá to samé.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
Poradíte mi někdo jak mám vůbec do toho gta iv live najet? když spustím hru, tak se mi loadne a v menu nic. Nikde sem si nevšiml nabídky na live. Musím k tomu ještě něco dotahat nebo tak?

musis stlacit sipku hore potom sa ti ukaze mobil a potom hladaj dole multiplayer tot vse

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
musis stlacit sipku hore potom sa ti ukaze mobil a potom hladaj dole multiplayer tot vse

Ahoj kluci, zrovna nedavno jsem si poridil Xbox, a mam tu ucet na metr zdarma, tak jsem chtel si chtel vyzkouset GTA po netu, ale nejde mi to nak pripojit, pise mit to neco jako: Profile does not have the correct premissions to access xbox live, nevite co stim? Dekuji predem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu