benassy2 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ahoj nevite proc mi v gta nejde zvuk? riplej urcite neni zabira to neco pres 800mb zvuk v xmb normal de a v ostatnich hrach taky. diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ahoj nevite proc mi v gta nejde zvuk? riplej urcite neni zabira to neco pres 800mb zvuk v xmb normal de a v ostatnich hrach taky. diky moc no zkus to dat navíc :D ale to si asi zkusil nebo zkus v menu options a tam nekde najdi zvuk nebo jedine rip no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L3X4 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Nevim, já takovej problém nemam, ale už jsem to někde viděl jak se to řešilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 podle mě tam máš (v tý hře) někde v options vyplej zvuk stačí abys to zapnul. Nebo to zkus stáhnout od někoho jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Je to rip. Full má 1.6GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Je to rip. Full má 1.6GB Hra ma 1.6GB vcetne updatu, bez updatu neco pod 850MB. Takze kdyz hra nema 1.6GB, jeste to neznamena, ze je ripnutej zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 pánove nakonec to byl ripnutej zvuk! zatracenej Brento!! jinak diky za odpovedi a te lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benassy2
ahoj nevite proc mi v gta nejde zvuk? riplej urcite neni zabira to neco pres 800mb zvuk v xmb normal de a v ostatnich hrach taky. diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts