Inpernak Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Ahoj ,chtel jsem si koupit na PSP NFS Undercover ,ale nejdriv se mi do ruky dostali Carbony a to jsem zaplnul a udelal ty uvodni závod a vypnul grafika fakt na nic tak se ptam jestli Undercover je na tom vyrazne lip ?nebo foto pro porovnani by neskodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Grafika se mi zdá podobná, ale hratelnost je mnohem lepší u CARBON mužeš si třeba volně projíždět městem. Jde vidět že na ty hry ještě tolik nekašlali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Jj souhlasím , Carbony sou lepší . Jinak všechny nfs na PSP sou na nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 carbony rozhodně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Carbon Own City je asi jedine NFS na PSP, které stojí za koupy :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Carbon je Xkrát lepší než UC. Kup si radši Midnight Club LA Remix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 souhlasím se sysasysa ..a taky carbon je levnější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 nfs untercoverje sice dobrej a je rozšířenější vylepšeny a novější ale carbon je podle myho mínění lepší ve všech ohledech jak ve spracovani tak i v hratelnosti. spýše doporučuji nfs carbon ale ten kdo si koupí nfs undercover taky nebude litovat:bash: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Souhlasim s Reyem...kdyz vas UC chytnou tak u nich prosedite vecnost dokud je nedohrajete :psp::)me teda UC bavili...akorat skoda ze tam nedali volnou jizdu (jako u carbonu)a treba autosculpt to je asi tak nejvetsi skoda:cry:jinak podle me jsou UC dobry :psp::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 hele, jestli touzis po NFS, tak doporucuji Underground Rivals, ze vsech NFS, sou jediny, ktery se dokazi vyrovnat ostatnim zavodnim hram, navic je to stara hra, takze si sezenes za par supu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Carbon?-uplně nejlepší díl, fakt je povedenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
needyejt Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 me carbony moc nebavily - pribeh o nicem a slaba grafika undecover ma lepsi pribeh a grafiku navic mesta tam jsou take ale hlavne co tam je jsou upa skvele mise - ukrast auto a ujet snim helikoptere a policajtum, znicit policajty atd. v tom je undekover lepsi carbon uz nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Z NFS bych bral Underground Rivals , ale rači ber Midnight Club LA Remix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Radši ber Carbony...Mám je a jsem s nima spokojenej...Grafika je u obou her na téměř stejné úrovni(lehce v prospěch Undercoverů),ale hratelností je na tom líp Carbon,nehledě na to,že tam je volná jízda;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 No já si myslím, že i když je v carbonech ta volná jízda, tak to není zrovna na projíždění po městě... já bych osobně radši UC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tak není to o volný jízdě,to jsem netvrdil,ale určitě potěší,ne?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 me chytl spis most wanted 5-1-0 a pak carbon ale unercover je propadak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Tak není to o volný jízdě,to jsem netvrdil,ale určitě potěší,ne?;) to je pravda no... Občas si po závodě gumuju se svým Murci na křižovatkách:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Podle mně je nejlepší undercover a most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Undercover je nej ale neříkam že Carbon neni pařba :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mam teď svoje Carbony a sem s nima maximálně spokojenej =) ae ke konci už to začíná být trochu těžký =) a fakt si cenim tý volný jízdy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 hey je možné že když mám carbony rip tak se mě to seká ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 hey je možné že když mám carbony rip tak se mě to seká ?:D Možny je vše jestli se ti to seka tak si to stahni v ISO/CSO a ne v ripu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Já mám NFS UC a sem spokojenej :-) Grafika super a je tam i hodne aut :-) Sice nemuzes jet volnou jizdu ale kdyz uz tak bych si koupil Midnight Club L.A. Remix ;) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 z hlediska samotneho zavodeni: UC z hlediska celkove hry (jako hlavni v tomto ohledu beru vyhodu volneho projizdeni): carbony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.