dorian2110 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 jestli by chtel nekdo dat bych celkem s cechem zahral :) muj nick na live je dorian2110 jestli je tu nejaka liga a ja nevidel tak se adminum omlouvam.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Liga tu není, ale já si rád zahraju. Máš headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorian2110 Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Liga tu není, ale já si rád zahraju. Máš headset? headset mam ale potreboval bych do toho trochu zasvetit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 my mame ligu tady ale momentalně je v plném proudu mužeš se mi tam registrout a kdyz bude volne misto nebo až bude začinat nova liga ta te muzem prijmout link je v podpisu x360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 jestli by chtel nekdo dat bych celkem s cechem zahral :) muj nick na live je dorian2110 jestli je tu nejaka liga a ja nevidel tak se adminum omlouvam.:) klidne muzem dat kdykoliv vecer:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 těž bych zapařil ale lepší je nhl 09 ale jako fifu dám klidně téžž...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 kdo má headset dám taky.... s lidma bez headsetu ani nehraju, takže si mě ani nepřidávejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 turnaj Night Cup ve fifě 09 turnaj o ceny takže všem se radím přihlásit:) tady link.) http://www.x360czechonlinegames.webnode.cz/ přečtěte si hlavní stranu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.